31. heinäkuuta 2012

Aden cosmetics ja Flormarin magneetit.

Esittelenpäs teille taasen kivoja juttuja joita on tullut hommailtua. 
Mulla on ihan järkyttävä kynsikriisi ja jouduin nyrhimään toisen käden kynnet ihan superlyhyiksi pienen äksidentin takia, joten ei oo paljon tehnyt mieli niitä lakata saatika esitellä sormiaan.

The Starry Heavensin Nevena pisti mulle postissa tulemaan kivoja lakkoja jotka hän kävi mulle ostamassa :) kuus kympillä hei, kuinka voisinkaan vastustaa tarjousta :D

Tässäpä siis Aden Cosmeticsin nimettömät (ikävä kyllä) lakat jotka mulle täysin umpimähkään näkemättä valittiin:

Klikkailkaa isommaksi, nää on herkkuja.


Kuinka voikaan tyttö rakastaa glittereitä :3


Kaksi kivaa metallinhohtoista sävyä.


Turkoosi jellylakka sekä ihana mikrohilelakka. Noi värit <3

Saatte vielä swatchitkin näistä, oon ollut tosi reipas vaikka päätä onkin taas särkenyt tuon ukkosen takia oikeen urakalla. Jokaista lakkaa on laitettu kynnelle 2-3 kerrosta.




Veikkaan että toi turkoosi sopis hyvin glittersandwichiin, pitänee testata :)

Ja sitten päivän toiseen aiheeseen. Olin pitkästä aikaa kauppareissulla Citymarketissa ja törmäsin kivaan Flormarin ständiin jossa oli lakat 2kpl/6e. Normaalihinta yhdellä lakalla oli yli 6e joten tähän oli pakko tarttua.

Ostin siis kaksi kappaletta magneettilakkoja jollaisia minulla ei ole koskaan ennen ollut. Oli siis äärimmäisen jännittävää päästä testaamaan!


Tällaiset kaksi sitten iskivät silmään. Värivalikoima oli aika surkea ja jotenkin jäin kaipaamaan kirkkaampia värisävyjä. Toivottavasti sellaisia tulee sitten joskus.


Magneetit näyttävät tältä. Nämä oli jotenkin hankala asettaa kynnen lähelle kun ei oikein tiennyt mistä olisi ottanut kiinni -.- Jos jollain on näihin joku näppärä kikka niin saa kertoa!


Vasemmanpuolimmainen lakka ei jotenkin halunnut olla yhteistyössä tai sitten en vaan osannut. Oikea taasen viivoittui hyvin nopeasti. Voi tietenkin olla kyse magneetistakin, molemmissa taisin käyttää eri magneettia. Tätä asiaa pitää testata vielä uudelleen jos oppisin käsittelemään noita jotenkin paremmin :D
Ebaysta voisi myös harkita erilaisten kuviomagneettien hommaamista, senverran kivaa jälkeä tuolla mielestäni tuli.

26. heinäkuuta 2012

Postiluukusta tupsahtaneita

Vihdoinkin alkaa olla hommat siinä vaiheessa että ehtii vähän purkaa postejakin.
Pitkään on ollut kaikki kivat jutut paketissa mutta tänään sain huokaista hetken ja tutkia mitä kaikkea sitä onkaan tullut.



Ihana 2012 kokoelma laattoja Bundlemonsterilta! Eivät mahtuneet kiltisti kaikki kuvaan kun näitä tuli paketissa se 25 kpl :) Tässä nyt tällainen sneak peak ja googlesta voi noita laattoja katsella tarkemmin.
Voit sitten ihastuttuasi tilata ne täältä!
Kannattaa vaklata mahdollisuuksien mukaan myös aikaisemmat kokoelmat.


Hankala kuvauskohde kun en vielä raaskinut muovia lähteä irrottamaan, mutta ihanainen DRK-A laatta  joka on siis ostettu Cesarsilta ja sitä näyttäisi vielä olevan myynnissä. Pikaisesti siis ostamaan tämä ihanuus kun viimeksi niitä ei kovin pitkään myynnissä riittänyt.
XL-kokoiset kuviot leimaantuvat parhaiten XL-stamperilla ja sopivat isommille ja pidemmillekin kynsille.


Ja tottahan sitä piti se XL-stamperi hommata. Tää on kyllä niin pirun mukava käyttää että ei o tosikaan.
Ihanan tahmea ja osuu varmasti koko kynnelle kun ei tarvitse pyöräyttää vaan pystyy vain painamaan kuvion suoraan. Cesarsilta nämäkin.


Aloittelen tässä geelikynsihommat ja kyselin kaverilta mitä hän suosittelee käytettäväksi.
Kynnelle -blogin Sanna vinkkasi että Cesars Secrets Millenium -geeli sopisi aloittelevalle sen jäykemmän koostumuksen takia. Prep ja Primer ovat myöskin tärkeä osa kynsihommissa.
Prep tasapainottaa kynnen luonnollisen PH-arvon sekä suojaa kynttä kuivumiselta ja bakteereilta.
Primer parantaa geelien pysyvyyttä.
Kannattaa ottaa näistä selvää lisää vaikka googlettamalla sillä en TOSIAANKAAN ole mikään ekspertti!


Cesarsilta tuli nätti varvassormus tilaajalahjana :) Mulla on vaa nii pienet sormet että taidan alkaa käyttää sitä ihan sormuksena :D


Mulla on hirrrrveä mikrohelmifiksaatio ja olenkin hamstrannut niitä Facebookin kynsikoristekirppikseltä sekä Ebaysta. vihreät, hopeiset sekä tuo ylempi hyrrä ovat FB:stä ja alempi hyrrä Ebaysta. Tähtiflakiesit tulivat kivana yllärinä tuon ylemmän hyrrän kanssa, kiitos siitä :)

Nyt kun olen saanut purettua paketit niin toivon pääseväni pian laittamaan kynsiäkin. Olen nyt jonkin aikaa viihtynyt täysin alastomissa kynsissä joissa on vain ORLYn Calcium Shieldiä pari kerrosta :D
Kiirettä ja motivaation puutetta!

Näiden ihanuuksien jälkeen jaksaa taas räpeltää lakkojen kanssa ja ajattelinkin tänään testailla vähän noita BM -laattoja!

Oletteko te jo hommanneet nuo Bundlemonsterin laatat? Entä tuon DRK-A:n? 
Mitäs piditte? Missä laatassa on lempparikuvionne?



24. heinäkuuta 2012

Muuttokuulumisia!

Nyt se alkaa vihdoinkin olla ohitse. Muutto nimittäin. 
Tavarat on vihdoinkin siirretty asunnosta toiseen ja viimeiset pari päivää onkin purettu laatikoita ihan hulluna. Tässä syy viimeaikaiseen hiljaisuuteni blogirintamalla.

En ole edes kynsiä ehtinyt lakkaamaan :D

Lakat ovat alkaneet löytää paikkansa Ikean Hemnes-lipastosta, tosin sijoitus on vain väliaikainen kunnes hyllyt on saatu seinälle.



Ylimmästä laatikosta löytyy lakat ja tuolla yläreunassa kurkistelee ihanainen DRK-A -laatta XL-leimasimineen joka tupsahti juuri ennen muuttoa postiluukusta, vielä en ole päässyt sitä kokeilemaan.



Keskimmäisessä laatikossa majailevat sekalainen seurakunta erinäisiä koristejuttuja sekä uutukaiset geelikynsitarvikkeet jotka kävin vihdoinkin noutamassa kaveriltani.

Niitäkään en ole vielä ehtinyt kokeilemaan koska äh, tiedättehän muuttohässäkän. Ei tää helpota kovin nopeasti :D

Alimmassa laatikossa ei ole vielä mitään mutta eiköhän sinnekin jotain eksy, varmaankin hirveä stashi vanulappuja ja poistoaineita jos ei muuta :D



16. heinäkuuta 2012

Työkynnet

Töissä iski hirveä himo lakkailla kynsiä joten pakkohan se sitten oli. Työskentelen ihanassa ympäristössä josta löytyy kivaa inspiraatiomateriaalia jotka toimivat myös kivasti kuvausrekvisiittana :)

Pohjalla Constance Carrollin Diamond Gloss 355 Neon Green joka ei kyllä ole neonia nähnytkään ja dottailuun käytetty Constance Carrollin 365 Pastel Green joka on kylläkin vaaleansininen :D

8. heinäkuuta 2012

Muuttohommia.

Kuten taisin mainitakin aikaisemmin, me eletään keskellä muuttoa. Tulin töistä muutamaksi päiväksi lomalle pakatakseni tavaroita että sitten kun työt loppuvat on kaikki muutettuna valmiiksi ja pääsen suoraan sisustamaan. Nämä laatikot tosin muutan ihan omin kätösin turvatakseni sisällön!

Kynsilakat ja koristeet tottakai.


Pakkauslaatikkona käytin ostamaani kätevää muovipakkia jossa on kaksi kerrosta. Irroitettava lokerikko ja iiiiso laatikkotila pohjalla. Lokerikkoon pakkasin kaikki koristelutarvikkeet glittereistä fimoihin ja muut sellaiset. Vasemmassa yläkulmassa esim kaikki leimauslaatat :)


Lakat turvatakseni pitkän matkan ajaksi peittelin ne huivilla. Huivin päälle tuli sitten paketoituna strassihyrriä jotta ne eivät leviäisi joka puolelle, pitää harkita noiden pakkaamista vielä muovipussiinkin etten joudu nyppimään lennelleitä strasseja yksitellen tuolta laatikon pohjalta. Kynsitarrat ja foliot pysyvät myös suorina tässä kerroksessa.


Pohjalta sitten löytyy kuplamuoviin yksittäin pakatut lakat. Tässä isossa boksissa on lähinnä noita kalliimpia lakkoja ja lemppareita joiden en halua kärsivän jos tuo laatikko ottaa muutossa kolhua. Noissa isommissa paketeissa on OPI:n minilakkakokoelmat Katy Perryltä sekä Muppetsit ja Color Clubin Wonderland -setti.


Pienessä metalliboksissa on koristelukynät sekä siveltimet ja viilat. Tänne tulee vielä luultavasti lisäsisältöä pakkauksen edetessä.


Kenkälaatikossa odottaa pakkausta vielä osa lakoista. Kuplamuovi loppui kesken joten en pystynyt enää tälle illalle jatkamaan pakkausta. 

Tällä hetkellä ei siis ole aikaa lakkailla kovin paljon kynsiä mutta onneksi mulla on muutamat lakkaukset kuvattuna niin ei tule kovin pitkää taukoa täällä blogin puolella. 
Esittelyä odottavat mm. Katy Perryt ja Orlyn Dark Shadows -lakat :)

3. heinäkuuta 2012

Tatskakynnet auringossa

Tässä vielä eiliset kynnet luonnonvalossa niin näkyy oikea värikin :)

Söpöt tatskakynnet

Törmäsin jossain blogissa kauan sitten lasten leikkitatuoinneilla koristeltuihin kynsiin. Halusin välittömästi kokeilla tuota tekniikkaa itse mutta en silloin saanut käsiini mistään niitä tatuointeja.
Siis sellaisia paperilla olevia water decalsien tapaisia tatuointeja jotka siirretään veden avulla iholle.

Satuin löytämään tuollaisia tatuointiarkkeja kirjakaupan alelaarista ja muistin että piti tätä tekniikkaa kokeilla joten ostin sitten kaksi paketillista mitä ihmeellisempiä tatuointeja :D 

Tässäpä nämä ekat kokeilut jotka nyt eivät ihan sataprosenttisesti onnistuneet mutta harjoitus tekee mestarin. On ihan kiva ettei ole heti seppä syntyessään vaan voi opetella asioita vähän kantapäänkin kautta.

Tykkään kuitenkin tosi paljon noista väreistä!
Pitää ottaa näistä kuva vielä luonnonvalossa että ne näkyvät oikein. Huonossa valaistuksessa muuttuivat ihan keltaisiksi -.-






Kiinnostaisiko teitä tuto näistä kynsistä?

1. heinäkuuta 2012

Kissansilmät

Lakkasinpas kynnet pitkästä aikaa! Töissä ei tosiaan ole ollut aikaa eikä oikein järkeäkään pitää kynsilakkoja kun ne olisivat parissa päivässä olleet ihan kamalan näköiset.
Nyt kuitenkin on tiedossa näyttelyn avajaiset huomiselle joten pitihän sitä siistiä kätösetkin.

Mulla on täällä mukana vähän surkeasti lakkavaihtoehtoja joten ideatkin ovat olleet vähän hakusessa.



Lakkoina H&M:n duo-lakat In To The Wild ja Back By Noon sekä Technicin Jet Black.



Äärimmäisen simppelit, molempia lakkoja kerros kynsille ja sitten nimettömiin viirut.
Nyt kehtaa taas esitellä kynsiä sen aikaa kunnes työt taas kutsuvat ja lakat lohkeilevat.... :D

Peukun kynsi koki kovia ja repesi. Se on ihan hassun muotoinen kun jouduin viilaamaan sen sivusta ettei se repeäisi kokonaan. Kasvatus käynnissä siis :)