25. syyskuuta 2012

Mirrorball madness

Whoopdiduu!
Tänään ne vihdoinkin tupsahtivat postiluukusta!
Kyllästymiseenkin asti blogeissa kulutetut Models Ownin Mirrorball -kokoelman lakat nimittäin.
Viisi pullollista silkkaa rakkautta tälle glitteriprinsessalle!
Vasemmalta oikealle: Freak Out!, Disco Inferno, Boogie Nights, Hot Stuff ja Dancing Queen.
Esittelen teille tänään tarkemmin nämä kaksi lakkaa ja tutkailen noita muita lähemmin myöhemmässä vaiheessa, ei kaikkea kivaa kerralla hei :)

Hot Stuff on punainen, ehkä jopa marjapuuromaisen punainen hileoksennus joka sisältää eri kokoisia punaisia pyöreitä glittereitä, kullanhohtoisia neliöglittereitä, vaaleanpunaisia holoflakieseja sekä hopeisia timantin muotoisia hippuja. Lakkaa voi joko kerrostaa muutaman kerroksen jolloin saadaan aikaan paksu glitteripinta tai laittaa ihan vaan vähän jolloin se toimii hyvin perusglitterinä. Hajusta näiden lakkojen kohdalla monet ovat valitelleet aika rajua liuotintuoksahdusta mutta ehkä mulla on sitten nenä tosi tukossa kun nämä ei perusglitteriä pahemmalta haissut.

Boogie Nights on taas violetti glitterilakka jossa on lähinnä violetteja pyöreitä glittereitä kahdessa eri koossa sekä sinisiä glittereitä. Seassa on myös vaaleanvioletteja metallinhohtoisia flakieseja.


Lakkasin pohjalle kaksi kerrosta Gina Tricotin persikan värisellä/lohenpunaisella Bright Peach -lakalla.
Nimettömässä ja pikkusormessa on kerros Hot Stuffia ja päällä kerros Boogie Nightsia.3 kommenttia:

  1. Vähän isommat kuvat tekis blogistasi paremman ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuvat saa isommaksi klikkaamalla :) tällä hetkellä kamera ei ole käytössä (en löydä laturipiuhaa) niin nuo puhelimella otetut on vähän kökköjä :)

      Poista