15. heinäkuuta 2013

4 x OPI

Kävin viime viikolla OPI:n ystävämyynnissä ostelemassa uusia kynsilakkoja itselleni sekä muutamalle ystävälle. Ostoskoriin kertyi itselleni 6 uutta sävyä joista kynsille pääsi eilen illalla kaksi, muut esittelen kunhan saan ne kokeiltua kaikki.

Pohjalle valikoitui kaksi OPI:n cremeä joiden kanssa olen usein taistellut levittyvyyden kanssa. Nyt jostain syystä oli hyvä kynsipäivä ja sain lakat nätisti kynnelle ilman tappelua. Molemmat peittivät kahdella kerroksella eikä tullut viiruja tai kaljuuntumisia missään vaiheessa, mulla alkaa selkeästi olemaan tekniikka hallussa tuon OPI:n leveähkön siveltimen kanssa.

Pohjalla: Etusormessa ja nimettömässä OPI - Stranger Tides, keski- ja pikkusormessa OPI - Did You 'Ear About Van Gogh?.
Toppereina: E&N: OPI - Glow Up Already, K&P: OPI - Bring On The Bling.

Molemmissa toppereissa glitterit ovat suht samanväriset mutta pohjat eriväriset ja Glow Up Already on selkeästi vihreävoittoisempi glitteriensä suhteen kun taas Bring On The Bling on pronssisempi. Molemmat peittävät kolmella kerroksella mutta tässä lakkauksessa levitin ne sienellä.

Päällä kaksi kerrosta INM Out The Door -pikakuivattajaa jotta sain tasaisen pinnan, glitterit kun jättävät pinnan usein karheaksi ja epätasaiseksi vaikka olisikin laittanut päällyslakan.

Kuvissa tuo glittereiden väriero ei tule niinkään esille, kuten ei luonnossakaan. Saa aika läheltä tuijotella että eron huomaa :D
2 kommenttia:

  1. MM nää on niin herkulliset :3 Yllättänä kivoja nuo glitterin tällein liukuvärjäyksessä, kun en jotenkin oo ennen mieltänyt noita niin kivoiksi glitterlakoiksi. (joo päläpälä :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo en mä näitä kyllä koko kynnelle missään nimessä laittais, ei oo niin kovin kummosia sillai :D efektinä kivoja!

      Poista