26. elokuuta 2013

Kultahippuja

Heipähei, vähän on blogitaukoa pidellyt! Olen ollut superkiireinen koulun kanssa ja nyt puoltoista viikkoa flunssan kourissa. Viimeinen vuosi koulussa näyttää suhteellisen haastavalta jo tässä vaiheessa kun ensimmäistä jaksoa on mennyt vasta muutama viikko :D

Asiaan.

En ole hetkeen lakkaillut kynsiä ollenkaan muulla kun kynnenvahvistajalla sillä osa kynsistä koki kovia kesätöissä ja olen nyt joutunut kasvattelemaan niitä. Päätin eilen illalla laittaa geelit noiden suojaksi, samalla saisin kivasti tasapituiset kynnet.

Pohdin erilaisia koristeluvaihtoehtoja ja päädyin laittamaan rakenteen alle tuollaista tosi ohkaista foliomaista höttöä. Asettelin sen tahmalle dotting toolilla ja se osoittautui äärimmäisen hankalaksi koska en meinannut saada siitä yhtään järkeviä palasia irti :D onkohan tohon joku työkalu...

Omasta mielestä näistä tuli "ihan kivat". En todellakaan ole mikään ammattilainen ja nämä ovat ehkä neljännet tai viidennet geelikynnet mitkä olen tehnyt, muodossa ja paksuudessa on paljon harjoittelemista mutta olen omasta mielestäni kehittynyt kohtuullisesti :)

Seliseli jne :D


Kuvat ovat enemmän tai vähemmän taiteellisen epätarkkoja koska jostain syystä meillä ei yhteistyö pelannut kameran kanssa tänäaamuna ollenkaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti