5. tammikuuta 2014

Lac Attack ja Potterit osa 2

Taas niitä tipahti postiluukusta :D Eli siis muutama uusi Potter-lakka kokoelmaani, ja lisää on vielä tulossa. (Ja kauppaankin jäi muutama.....)

Tälläkertaa sieltä tuli The Brightest Witch, Dobby The Free Elf sekä Loony Lovegood.

Tälle päivälle osui mukavasti aurinkoa joten sain lakat kuvattua kunnolla luonnonvalossa. En tykkää lightboxin kanssa säätämisestä tai keinovalossa kuvaamisesta joten tämä oli silkkaa luksusta :D


Vasemmalta:
The Brightest Witch, Loony Lovegood, Dobby The Free Elf


The Brightest Witch: likaisenvihreällä crelly-pohjalla eri kokoisia ja värisiä hex- ja neliöglittereitä (violetti, hopea, turkoosi, vihreä) sekä mustia epämääräisenmallisia "juttuja".
Kynsillä tätä on kolme kerrosta mutta jo kahdella sai suht peittävän tuloksen.


Loony Lovegood: hempeällä vaaleanlilalla crelly-pohjalla vaaleanpunaisia ja vaaleansinisiä pyöreitä glittereitä sekä läpikuultavia hopeaan vivahtavia tähtiglittereitä. Tämä peitti suht hyvin kahdella kerroksella mutta on hankala levitettävä. Lakkaa tulee helposti liikaa ja glittereitä saa kalastella.


Dobby The Free Elf: vihreällä jelly-pohjalla vihreitä ja punaisia pyöreitä glittereitä sekä punaisia ja vihreitä/keltaisia tikkuglittereitä (en osaa sanoa varmaksi kun tuntuu että ne vaihtaa väriä...). Tätä en ole vielä kokeillut tikulle enkä kynnelle joten en osaa sanoa sen levittyvyydestä tai muustakaan sen enempää.

Ensimmäisenä näistä pääsi kynsille tuo The Brightest Witch joka nimensä mukaan on Hermionen nimikkolakka. Kuivui suht nopeasti ja glittereitä ei tarvinnut kaivella pullosta vaan niitä tuli ainakin minun mieleeni juuri sopivasti.

Kynsillä kolme kerrosta ja sen päällä Mereneidin top it all -top coat. Lakkaukset ovat kuvissa jo pari päivää vanhat ja näkyy kivasti kärkikulumat -.- Jos vaikka ens kerralla muistais kuvata ne ajoissa :D4 kommenttia:

 1. Oi, haluisin kaikki potterlakat ihan vaan koska potter <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja kaiken potteriuden lisäksi ne on vielä kauheen nättejä lakkojakin :3

   Poista
 2. Ihania lakkoja. Tuo alin on kivoin! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania lakkoja. Tuo alin on kivoin! :)

  VastaaPoista