23. kesäkuuta 2015

Pitkästä aikaaTässä sitä taas ollaan. Vihdoinkin oli muutama tunti aikaa viettää kynsien parissa ja ajattelin sitten että samalla voisin napata kuvat, vaikka en mitään sen kummempaa ollut lakkaamassa.
En vieläkään ole saanut muuton jäljiltä kynsilakkoja laitettua mitenkään järkevästi, siellä ne odottavat kiltisti vuoroaan pahvilaatikoissaan kylppärin nurkassa. Mulla on sentään nykyään oma kylppäri johon saan rauhassa levitellä kosmetiikkakätköni! Ei ole kellään mitään sanomista siitä kun kaapissa ei ole tilaa hammasharjoille tai millekkään muulle.

Kynsienkasvatusprojekti on vihdoin saatu päätökseen, siis siihen asti että taas katkaisen jonkun ja saan aloittaa alusta. Vapaata reunaa on kertynyt kiitettävästi ja nyt onkin tullut lakkailtua entistä enemmän kun on enemmän pinta-alaa.

Tähän alle sitten kuva ilman mitään, kiillottelin kynnet eilen sellaisella 3-way shiner -viilalla.


Sitten päästäänkin tämän päivän lakkailuihin. Kaivoin laatikosta vähän kesäväriä kynsille kun viimeaikoina on ollut niin synkkää ja sateista. Kun olin saanut lakattua ja kuivateltua, olin menossa ottamaan aurinkoon kunnolliset kuvat mutta onnistuin juuri ennen parvekkeelle menoa tölväisemään kynnet suoraan johonkin karvakasaan ja ne menivät sitten ihan hirveän näköisiksi.

Saatte sen takia ainoastaan tällaisen pikaisen perunakuvan joka on kaiken lisäksi otettu puhelimella.
Taustalla meidän ihanat olohuoneen verhot mallia Marimekko ja Siirtolapuutarha.


Alemmassa kuvassa käytetyt lakat vasemmalta oikealle:

Models Own - Zest A Peal 
OPI - Need Sunglasses?
OPI - Did It On 'Em
Color Club - The Lime Starts Here
Lac Attack - Weasley's Wizard Wheezes

     

Kannattaa muuten olla varovainen kun leikkii kynsilakanpoistoaineen kanssa.
Keittiönpöydän pöytäliina ei fiilistellyt yhtään kun heitin sille vähän Xtran poistoainetta ja yritin tyhmänä vielä pyyhkiä sitä pois.

No, onneksi olin muutenkin sitä vaihtamassa piakkoin :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti