8. heinäkuuta 2012

Muuttohommia.

Kuten taisin mainitakin aikaisemmin, me eletään keskellä muuttoa. Tulin töistä muutamaksi päiväksi lomalle pakatakseni tavaroita että sitten kun työt loppuvat on kaikki muutettuna valmiiksi ja pääsen suoraan sisustamaan. Nämä laatikot tosin muutan ihan omin kätösin turvatakseni sisällön!

Kynsilakat ja koristeet tottakai.


Pakkauslaatikkona käytin ostamaani kätevää muovipakkia jossa on kaksi kerrosta. Irroitettava lokerikko ja iiiiso laatikkotila pohjalla. Lokerikkoon pakkasin kaikki koristelutarvikkeet glittereistä fimoihin ja muut sellaiset. Vasemmassa yläkulmassa esim kaikki leimauslaatat :)


Lakat turvatakseni pitkän matkan ajaksi peittelin ne huivilla. Huivin päälle tuli sitten paketoituna strassihyrriä jotta ne eivät leviäisi joka puolelle, pitää harkita noiden pakkaamista vielä muovipussiinkin etten joudu nyppimään lennelleitä strasseja yksitellen tuolta laatikon pohjalta. Kynsitarrat ja foliot pysyvät myös suorina tässä kerroksessa.


Pohjalta sitten löytyy kuplamuoviin yksittäin pakatut lakat. Tässä isossa boksissa on lähinnä noita kalliimpia lakkoja ja lemppareita joiden en halua kärsivän jos tuo laatikko ottaa muutossa kolhua. Noissa isommissa paketeissa on OPI:n minilakkakokoelmat Katy Perryltä sekä Muppetsit ja Color Clubin Wonderland -setti.


Pienessä metalliboksissa on koristelukynät sekä siveltimet ja viilat. Tänne tulee vielä luultavasti lisäsisältöä pakkauksen edetessä.


Kenkälaatikossa odottaa pakkausta vielä osa lakoista. Kuplamuovi loppui kesken joten en pystynyt enää tälle illalle jatkamaan pakkausta. 

Tällä hetkellä ei siis ole aikaa lakkailla kovin paljon kynsiä mutta onneksi mulla on muutamat lakkaukset kuvattuna niin ei tule kovin pitkää taukoa täällä blogin puolella. 
Esittelyä odottavat mm. Katy Perryt ja Orlyn Dark Shadows -lakat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti