31. heinäkuuta 2012

Aden cosmetics ja Flormarin magneetit.

Esittelenpäs teille taasen kivoja juttuja joita on tullut hommailtua. 
Mulla on ihan järkyttävä kynsikriisi ja jouduin nyrhimään toisen käden kynnet ihan superlyhyiksi pienen äksidentin takia, joten ei oo paljon tehnyt mieli niitä lakata saatika esitellä sormiaan.

The Starry Heavensin Nevena pisti mulle postissa tulemaan kivoja lakkoja jotka hän kävi mulle ostamassa :) kuus kympillä hei, kuinka voisinkaan vastustaa tarjousta :D

Tässäpä siis Aden Cosmeticsin nimettömät (ikävä kyllä) lakat jotka mulle täysin umpimähkään näkemättä valittiin:

Klikkailkaa isommaksi, nää on herkkuja.


Kuinka voikaan tyttö rakastaa glittereitä :3


Kaksi kivaa metallinhohtoista sävyä.


Turkoosi jellylakka sekä ihana mikrohilelakka. Noi värit <3

Saatte vielä swatchitkin näistä, oon ollut tosi reipas vaikka päätä onkin taas särkenyt tuon ukkosen takia oikeen urakalla. Jokaista lakkaa on laitettu kynnelle 2-3 kerrosta.
Veikkaan että toi turkoosi sopis hyvin glittersandwichiin, pitänee testata :)

Ja sitten päivän toiseen aiheeseen. Olin pitkästä aikaa kauppareissulla Citymarketissa ja törmäsin kivaan Flormarin ständiin jossa oli lakat 2kpl/6e. Normaalihinta yhdellä lakalla oli yli 6e joten tähän oli pakko tarttua.

Ostin siis kaksi kappaletta magneettilakkoja jollaisia minulla ei ole koskaan ennen ollut. Oli siis äärimmäisen jännittävää päästä testaamaan!


Tällaiset kaksi sitten iskivät silmään. Värivalikoima oli aika surkea ja jotenkin jäin kaipaamaan kirkkaampia värisävyjä. Toivottavasti sellaisia tulee sitten joskus.


Magneetit näyttävät tältä. Nämä oli jotenkin hankala asettaa kynnen lähelle kun ei oikein tiennyt mistä olisi ottanut kiinni -.- Jos jollain on näihin joku näppärä kikka niin saa kertoa!


Vasemmanpuolimmainen lakka ei jotenkin halunnut olla yhteistyössä tai sitten en vaan osannut. Oikea taasen viivoittui hyvin nopeasti. Voi tietenkin olla kyse magneetistakin, molemmissa taisin käyttää eri magneettia. Tätä asiaa pitää testata vielä uudelleen jos oppisin käsittelemään noita jotenkin paremmin :D
Ebaysta voisi myös harkita erilaisten kuviomagneettien hommaamista, senverran kivaa jälkeä tuolla mielestäni tuli.

4 kommenttia:

 1. Minulla on myöskin tuo Adenin sininen glitterlakka, joka on ostettu jo sata vuotta sitten, mutta vieläkin on kunnossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä tietää et on vielä hyvin säilyviäkin. itse en ole koskaan tähän merkkiin aiemmin törmännyt mutta kivoja lakkoja vaikuttaisivat olevan :)

   Poista
 2. Mullakin on noita magneettilakkoja, kun laitoin sormen oikeeseen "asteeseen" niin siinä magneetissa oli tuki ja silloin sain parhaan lopputuloksen:D

  VastaaPoista