6. elokuuta 2012

Tummat Varjot.

Esittelenpä teille nyt vihdoinkin kauan sitten lupailemani Orlyn Dark Shadows -lakat.
Kokoelmassa on neljä lakkaa joista itse kotiutin kaksi.

(Kuva googlesta)

Esittelen siis teille nuo kaksi vasemman reunan lakkaa eli Mysterious Curse ja Buried Alive.
Pohdin vielä noiden kahden muun hankkimista sillä täydellinen kokoelma on aina kiva juttu. Ja leffakin on hyvä nimimerkillä Johnny ja Tim ne yhteen sopii.

Mutta asiaan.
Tänään esittelyvuorossa onkin Buried Alive jonka kanssa tein kivan Dark Shadows -tyylisen lakkauksen teemaan sopien.

Buried Alive on jännä ruskea shimmerilakka joka peittää kynnen kuin kynnen kahdella kerroksella. Pullossakin suositellaan kahden kerroksen laittamista ja enempää ei mielestäni ainakaan tarvitse.

Ensimmäinen kerros näytti kynsillä vaalean maitosuklaan väriseltä jossa on kimalletta mutta kun laittoi toisen kerroksen lakka näytti samalta kuin pullossa, kauniilta multaiselta maalta jossa on kivasti kultaan vivahtavaa shimmeriä.

Enpäs muistanut ottaa kuvia ilman leimoja mutta näillä mennään.

Pohjalla siis lakkana Orlyn Buried Alive, leimat bundle monsterin laatasta 323.
Leimattu Konadin hopeisella joka pintalakan tai jonkun muun mystiikan takia vaihtoi väriään vihreäksi..


Kynnet ennen siivousta ja ennen pintalakkaa.Kynnet pintalakan jälkeen..
Siivoamaton peukalo mutta tää oli melkein ainoa kuva jossa leima näkyi kunnolla.Seuraavaksi tästä sarjasta esittelen sitten tuon Mysterious Cursen :)

Onko muuten jollain muulla käynyt näin hopeisen Konad -lakan kanssa että se vaihtaa pintalakan kanssa väriä? Johtuukohan se tuosta Orlysta vaiko päällyslakasta vai mitä ihmettä? (Wet&Wildin Wild Shine joka on kyllä aiemmin ollut ihan toimiva mut en tiiä onko loppupullo jotenkin pilaantunut..)

6 kommenttia:

 1. Minä olen katsonut tuota vasemman reunimmaista sillä silmällä, mutta en ole vielä syttynyt sille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en oikeen tiedä mitä mieltä siitä olisin :D pullossa jännä ja kynsillä vähän blehh. mut ehkä siihen tottuu :D

   Poista
  2. nyt menin sit ja tilasin ne loputkin :D oon niin vietävissä aina kun mainostetaan jotain johnnyn kuvalla tai nimellä.... :D

   Poista
  3. Hahahhaaa :'D Aika hyvin. Se on kyllä totta, että on sillä asenteella, että "en minä koko kokoelmaa halua, kun ei siinä ne muut ole niin kivoja" ja sitten tapahtuu jotain mystistä ja tilaa ne kuitenkin :D

   Poista
 2. Mullakin on Buried alive! Se on niin kaunis. Miten noin on voinut käydä! Ilman päällyslakkaa leimailut on selvästi hopeisia mutta ihan kultaset päällyslakan kanssa. Käsittämätöntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo en tajua :D ne muuttui ihan silmissä. epäilen et se johtuu tosta buriedista mut pitää tehdä jotain testejä :D toivon et se on vaan toi päällyslakan jämä.. mut jos totta puhutaan niin tykkään näistä enemmän kultaisina kun hopeisina :) sopii teemaan paremmin.

   Poista