24. elokuuta 2012

Franken-pink ja karkkikynnet

Oon aika kyllästynyt mun pinkkien lakkojen sävyihin enkä ole löytänyt mitään kivaa uuta pitkään aikaan. Lueskelin jotain random-kynsiblogeja aikani kuluksi ja päätinkin niistä sitten innostuksissani tehdä just sen itseä miellyttävän sävyn.

Oon jo jonkin aikaa keräillyt tyhjiä lakkapulloja ja putsaillut niitä että "sitten joskus kun on aikaa" teen vähän omia sekoituksia. Nyt se aika sitten vihdoinkin koitti ja tuloksena on kiva likainen glitterpinkki hololla höystettynä. Nam.

Kynsille tuo ei ole vielä päätynyt mutta kiekottelin sen ja kuvasin teille tänne vakoiltavaksi.


Pullossa se näyttääpi tältä. Aikamoinen marjapuuro.Toivottavasti aurinko paistaisi lähipäivinä niin pääsisi kuvaamaan tämän oikeissa olosuhteissa.

Oletteko te tehneet omia Franken-lakkoja? 

Laittelin myös lakkahyllyä ja koristelaatikkoja uuteen uskoon ja nyt vihdoinkin alkaa olemaan jotain järkeä tässä hommassa. Tilaa ei ole vieläkään tarpeeksi eli täytyy pohtia voisko vielä tehdä jonkin järkevän hyllyratkaisun ja hankkia lokerikkoja koristeille ym.

Lakat sain vihdoinkin käden ulottuville tähän pöydän viereen, eli inspiraatiot ovat herkemmässä kun noita saa tuijotella tuossa eikä tarvitse kaivella niitä laatikon pohjalta.


Lipastosta lakkojen paikan veivät kaikki koristelutarvikkeet. Niiden sijoittelua pitää vielä vähän sumplia jos saisi jonkinlaisen fiksun lokerojärjestelmän. Yhyy, kaipaan Ikeaan.
Alemmassa laatikossa jota en jaksanut kuvata asustavat vieläkin kaikki geelikamppeet.


Lakat hyllyssä vielä vähän epäjärjestyksessä. Täytyy ottaa tuo toinen samanlainen hylly vielä käyttöön olohuoneesta niin saa vähän selkeytettyä tätä kaaosta. Ovatpahan kuitenkin käden ulottuvilla.
Mulla on järjestely kesken, kauheat pahvilaatikkokasat tuossa vasemmalla.

Teinpä vielä kynnetkin!

Heppakynnet saivat olla yllättävän pitkään kun pysyivät niin hyvinä. Kärjet vähän tänään kurkistelivat.
Mulla oli kauhea luomisen tuska enkä oikeen keksinyt mitään järisyttäviä ideoita. 
Päätin kokeilla BundleMonsterin laattoja pitkästä aikaa ja löysinkin kivan kuvion laatasta BM-306.
Karkkeja!

Jostain syystä mun XL-leimasin ei tahdo tehdä yhteistyötä ainakaan noiden laattojen kanssa joten piti käyttää perus konad-stamperia joka oli nihkeä mutta nosti sentään kuviot melkein kokonaisina.
Koristuksina käytin pieniä fimorusetteja jotka vissiinkin tulivat ebaysta.
Lakkana Flormarin 445 2012 Spring&Summer sarjasta.
Leimat konadin mustalla.

Tästä tuli vähän megapostaus :)

Maanantaiksi pitäisi sitten vääntää jotkut yyberit Lady Gaga -kynnet joista kertoilen sitten lisää kun keikalta palaan.

1 kommentti: