1. lokakuuta 2012

Herkkumaanantai


Hyvää maanantaita, toivottavasti kaikilla oli yhtä kiva viikonloppu kuin mullakin! Ei mitään kovin ihmeellistä mut joskus pelkkä kotona laiskotteleminenkin on ihan överisiistiä. 

Tänään posti toi Mimaxilta kuoren jossa oli jos jonkinlaista kivaa. Tilasin tällä kertaa pelkästään tarroja ja decalseja, sekä pari purkillista flock-jauhetta josta taisinkin jo tuossa karvakynsi-postauksessa mainita. Ainiin ja purkillisen sellaisia pieniä muovisia koristeita.

Ostin tänään myös muutaman kynsilakan, taas vaihteeksi.
Ostoskoriin tipahteli Emotionissa pari Maybellinen Colorama -lakkaa jotka ilmeisesti ovat jotain uusinta uutta, näin olen käsittänyt.

Ensimmäisenä noista Colorama-lakoista pääsi kynsille ruskea creme nimeltään Mauve Kiss.
Tämä oli vähän kökkö levittymään mutta tasoittui kivasti kunhan vähän odotteli. Aluksi meinaa näytti siltä että jää aikamoiset hiihtoladut kynnen pintaan kun yritin saada lakkaa joka puolelle kynttä. Paksuhkoa tavaraa on tämä.

Mulla ei ole montaa ruskeaa lakkaa ylipäänsä joten tämä oli kiva lisä kokoelmaan, tällainen kiva maitokahvin värinen lakka.

Coloramat kustantavat Sokoksella ja Emotioneissa sen 5,20e, eli ei paha hinta noin isohkosta purkista (7ml). Tämä ko. lakka peitti yhdellä kerroksella.


Nämä herkulliset water decalsit tilasin siis Mimaxilta. Olivat tosi näppärät käyttää verrattuna muihin decalseihin jotka ovat hajonneet jo melkein heti liotuksen jälkeen. Näitä sai ihan rauhassa siirrellä kohdilleen eivätkä menneet ruttuun saatika sitten liuenneet päällyslakan kanssa pois.
Pitänee tilata lisää sillä käytin näihin tuon arkin kivoimmat kuviot, jäljelle jäi kasa ruusuja, rusetteja ja pari karkkitankoa. Hintaa tällä arkilla taisi olla reilu euro ja valikoimaa löytyy runsaasti.
Samoja decalseja saa myös Ebaysta tukkupakkauksina jos jaksaa kaivella, halusin vaan taas kaiken nytheti eikä myöhemmin.

2 kommenttia: