27. marraskuuta 2012

Kynsihuolto ja koristelukokeilu.

Leffateemaviikko jatkuu hamassa tulevaisuudessa pienten takaiskujen takia. Koulunkäynti on nyt asetettava etusijalle enkä ehdi yksinkertaisesti lakata joka päivä uusia kynsiä koeviikon takia. Pahoittelut tästä mutta lupaan kyllä viedä tuon viikon vielä lähiaikoina loppuun, 
uusi jakso kun alkaa jo ensi viikolla! 

Eilen illalla huolsin kuitenkin pitkästä aikaa geelit. Päätin kokeilla vähän koristeluakin siinä samassa, en nimittäin ole koskaan kokeillut leimaamista geelin väliin!

En ole kynsiammattilainen joten ajattelin ihan vain testata juttua ja katsoa mitä tapahtuu. 
Huolsin kynnet normaalisti ja viimeisen geelikerroksen sekä tahmojen poiston jälkeen buffasin pinnan ja pyyhin pölyt. Tämän jälkeen leimasin kynnet normaalisti DRK-A laatan kivalla kiekurakuviolla. 
Siihen päälle mietin että pitäisi varmaan laittaa vielä geelikerros mutta koska haluan näistä luultavasti pian taas eroon, laitoin pelkästään uunissa kovetettavan uv-top coatin. Nyt ne lähtevät helposti vain viilaamalla päälimmäisen kerroksen pois.

Leimauslakkana käytin Color Clubin Wild At Heart -lakkaa joka on ihana holovioletti.
Mulla ei vieläkään ole kunnon valotelttaa ja nuo kuviot on niin ohuita että en saanut niiden holoisuutta toistumaan kuvissa muuten kuin pullossa. Pitää toivoa että lähiaikoina paistaisi aurinko!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti