18. tammikuuta 2013

Chocolate & Sprinkles

Huomenna on edustuspäivä joten oli pakko uusia lakkaukset entisten mentyä epäsiisteiksi. Olen tehnyt koko aamun nahkatöitä koululla, ja ruskea väri jotenkin miellytti silmää eniten kun lakkahyllyä tutkin.

Pohjaväriksi valikoitui OPI:n Suzi Loves Cowboys jonka kotiutin Sokoksen alennusmyynnistä reilulla kymmenellä eurolla, nimettömässä pohjalla Gina Tricotin Chocolate.

Päälle laitoin kerroksen Etude Housen Coco Blackia, joka on kirkkaalla pohjalla oleva glitterisekoitus. Se sisältää eri kokoisia ja muotoisia valkoisia, hopeisia, vaaleanpunaisia ja  mustia glittereitä, ja on hyvin samanlainen kuin SkinFoodin Pink Sprinkles mutta eri värisillä hötöillä. Suti on leveä ja glitterit tulevat hyvin kynnelle jo parilla vedolla, eli niitä ei tarvitse töpötellä tai muutenkaan asetella.
Mun keskisormen kynnessä on tuollainen kiva lommo joka ei peity lakalla sitten mitenkään. Sai alkunsa ilmeisesti huonosta viilauksesta geelien poiston yhteydessä ja on nyt mukavasti siirtynyt kynnen keskiosiin häiritsemään.. kasvaispa ne nopeammin niin pääsisin siitä eroon jo.

Muistakaahan muuten osallistua Frankenin nimeämiskilpailuun johon pääset TÄSTÄ

1 kommentti: