7. tammikuuta 2013

Karkkia!

Uusista lakoista kynsille pääsi Etude Housen glitterivoileipä-lakka. Se on pohjaltaan hempeän vaaleanpunainen ja sisältää useampaa väriä ja kokoa olevia glittereitä. Isompaa hex-mallista ja pienempää pyöreää. Taitaa muuten olla aika tarkka dupe Deborah Lippmannin Candy Shopille, ellen väärin katso swatcheista.

Lakka levittyy tosi kivasti ja siinä on leveä suti. Se myös kuivuu todella nopeasti ja kahdella kerroksella sai peittävän pinnan.

Nimettömään tungin erilaisia hex-glittereitä kun halusin ihan vähän vain koristella :D

Kuvat on otettu ja muokattu puhelimella, sillä kamerani on määrittelemättömän ajan kätteni ulottumattomissa ulkomailla. Yrittäkää sietää laatua!

Yritin saada värit toistumaan mahdollisimman hyvin, en tosin takaa että eri näyttöasetuksilla nämä näyttäisivät yhtään siltä miltä ne näyttävät minun ruudullani tai oikeassa elämässä.

Testasin uusia hex-glittereitäni kiekolle ennen kynsille laittoa :D

6 kommenttia:

 1. Herkut kynnet ;D Täytyykin kysyä miten oot saanut tämän taustakuvan ettei se liiku kun selaa postauksias.. selitinpä selkeästi :D Tykkään sun ulkoasusta :)
  http://livelaughloveandpaintnails.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, en tehnyt sille mitään erikoista kun otin suoraan koodit taustaan tuolta http://thecutestblogontheblock.com/ osoitteesta :) siellä on ohjeet joiden mukaan tein :D eli en osaa vastata periaatteessa kysymykseen :D mut jos noita bloggerin ulkoasuasetuksia jaksaa selata niin siellä varmaan on joku säätö :)

   Poista
 2. Hei glitterbeibe, http://inthispartoftown.blogspot.fi/2013/01/new-challenger.html ;)

  VastaaPoista