21. huhtikuuta 2014

Aurinkopäivä 2

Kävin edellisten lakkausten kanssa tallilla ja ratsastamassa ja se olikin niiden loppu, useampi kynsi meni ruttuun ja onnistuin taittamaan pari kynttä keskeltä niin, että lakat eivät olleet enää kovin kauniit kun palasin takaisin kotiin.

Pääsinpä siis lakkaamaan ne uudelleen tänään, holoilla ja glittereillä tottakai kun osui taas aurinkoa tällekin päivälle.

Peukuissa kaksi kerrosta Color Clubin Fashion Addictia joka osoittautui ärsyttäväksi levittää, se jäi raidoille vaikka koitin vielä päällyslakallakin tasoittaa. Ehkä kolmas kerros olisi tehnyt tuolle jotakin tai sitten ei.

Etusormi + keskisormi saivat päälleen kaksi kerrosta Jaden Déjà Vu'a, joka on puolukanpunainen hololakka jossa on Jaden tuntien todella intensiivinen efekti. Lakka peittää kivasti jo yhdelläkin kerroksella mutta halusin vielä vähän vahvemman värin kynsille.

Nimettömiin pohjalle kerros Fashion Addictia ja päälle Ruby Wingsin Festival -glitteriä joka muuttuu tummemmaksi uv-säteilyn vaikutuksessa, se ei tosin näistä kuvista näy kovinkaan hyvin kun en tajunnut tarpeeksi kauan huljutella niitä auringossa.

Pikkusormissa kolme kerrosta Seppälän vihreää "hololakkaa" (Hologram 07) ja sen päälle laitoin vielä China Glazen Fairy Dustia tasoittaakseni pinnan ja kiinnittääkseni kunnolla koristelut.

Enemmittä höpöttelyittä katsellaan vähän kuvia.. Laatu on vähän niin ja näin kun tuolla oli niin kirkasta etten nähnyt mitä kuvasin :D


Varjossa, huomatkaa nimetön joka on vaaleampi kuin aurinkokuvissa.Auringossa, tässä näkyy nimettömässä värinvaihto kun vertaa alla olevaan varjossa otettuun kuvaan.3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hihii :3 kiitos! tykkään ite eniten nimettömästä ja pikkusormesta ja ajattelinkin et vaihdan noista muista lakat tänään :D taas kerran holoon kun paistaa aurinko.... :D

      Poista