14. huhtikuuta 2014

Paluu blogimaailmaan

Tauko on ollut pitkä enkä sen aikana ole kovinkaan paljon lakkaillut tai muutenkaan räpeltänyt kynsijuttujen parissa. Muutamat geelit on tullut tehtyä itselle ja ystäville mutta niitäkään ei ole tullut kuvailtua suuren motivaatiopuutoksen ja muun elämänmuutoksen takia.

Nyt kuitenkin vihdoinkin sain napattua itseäni niskasta kiinni ja laitettua koneelle muistikortin syövereistä vähän vanhempia lakkauksia. Aikaväliltään nämä ovat tammikuun ja helmikuun paikkeilta.


Glitteriä glitteriä glitteriä ja holoa.
Ei mitään käsitystä mitä kaikkea näissä on käytetty mutta pikkusormessa ainakin Jade - Mystic Gold ja keskisormessa päällimmäisenä Lac Attack - Felix Felicis jonka pullokin kuvassa näkyy.


Pohjalla Lac Attack - Weasley is our king ja nimettömässä Lac Attack - Chosen One


Lopuksi vähän jotain erilaisempaa kokeilua. Poistin osan lakoista siveltimellä ja kynsilakanpoistoaineella ja päälle läväytin vähän hologlitteriä.


Pohjalla OPI - It's my year ja päällä China Glazen Fairy Dustia.
Kuvattavana tämä lakkaus oli ihan karmea mutta toivottavasti näistä nyt jotain saa selvää.

Loppuun vielä pari Lac Attackin Potter-lakkaa jotka ovat jääneet vaille esittelyä, näitä on tulossa vielä lisääkin kunhan tulee aurinkoinen päivä että voin ne luonnonvalossa kuvata kuten aiemmatkin.


Chosen One


APWBD


The Horcrux Of It...

Tämä oli nyt vain tällainen "olen hengissä" -tyyppinen postaus. Lähiaikoina luvassa kaikenlaista kivaa kun nyt olen taas saanut itseäni niskasta kiinni bloggaamisen ja kuvaamisen kanssa :D

2 kommenttia: