17. joulukuuta 2012

Ostoksia pidemmänkin ajan takaa

Enpäs ole vähään aikaan tehnyt oikein laajaa ostospostausta joten nyt on sen vuoro. Keräsin lakkahyllystä ja laatikoista viimeaikaisia ostoksia ison kasan joita en ole edes esitellyt blogissa vaikka ne tuonne lakkalistaan olenkin kirjannut.

Kipinä tähän tuli päivän postireissusta ja paketista jossa saapuivat joululahjat itselleni, nimittäin Cesar'sin  tilaukseni. Mutta nyt kuvien pariin ja höpinät sikseen.


En siis todellakaan ole ostanut näitä kaikkia kerralla vaan tässä on ostokset viimeiseltä kolmelta kuukaudelta, miinus ne mitkä olen jo esitellyt aikaisemmin.


Prettyltä ostettuja BeautyUk:n lakkoja joilla ei harmikseni ole nimiä, jotkut himmeät numerot pohjassa kylläkin..


H&M -lakat vasemmalta: Samassa paketissa tulleet Glam Glitter sekä Glam Gold, Pink Bling Bling ja ihana vaaleanpunashimmeri Lumikkilakka nimeltään Make Me Blush.


Laylan Ceramic Effect -lakat Kärkkäiseltä (7,90e kun taas Sokoksella reilu 10e) CE54 ja CE52.


Seppälästä Tiia Vanhatapion lakat joista yksi (hopeinen Mercury) jäi vielä hyllyyn mutta jonka haen ensi tilassa kunhan ehdin. Vasemmalta: Sangre, Moss, Fool's Gold ja Black Bird. Black Bird on muuten musta mattalakka :)


Golden Rose - 32 ja uv-säteilystä ulkona väriä vaihtava Ruby Wing - Moonstone.
GR Seppälästä (ihana yhdellä kerroksella peittävä lakka jossa on leveä suti) ja Ruby Wing Cesar'silta.


Sallyn ihmeellinen merilevätiesmikäneste kynnenkasvattaja juttu, Cesar'sin oma kynnenkasvattaja/kovettaja ja Nailfixin sitruunalta vahvasti tuoksuva, ihanan kirpeä kynsinauhaöljy (pipetillä!!). Sally tuli Prettyltä ja muut Cesar'silta.

Mulla on käynnissä kynsienvahvistuskampanja ja tota Sallya oon nyt reilun puolitoista viikkoa kokeillut. Näistä lisää myöhemmin, mulla on tuloksista kuvatodisteita ja testi käynnissä vieläkin :)


Talkandbaken Mimosalta feisbuukin kautta ostetut pallomeret purkissa, eli ihanan värikkäät mikrohelmipallerot :)


Joulutarrat Glitteristä ja 3D-tarrat Kärkkäiseltä.


Cesar'sin yllätysjoululahja, ministamperi-setti. Tuolla leimasimen sisällä on pieni valkoinen leimauslakka ja laatan takaa löytyi yllärinä pieni scraperi.


Tärkein osa lahjasta itselleni. DRK-C! 
Nyt multa puuttuu enää B mutta en ole vielä ihan varma tahdonko sitä ollenkaan, tässä oli kivempia kuvioita.


Lempparikuviot joiden takia laatta oli "ihanpakko" tilata. On tässä miljoona muutakin kivaa mutta erityisesti nämä leimat ja nuo alemmat koirat ovat syy tämän himiöintiin.


Ei muuta tähän hätään, nyt menen järjestämään lakkahyllyä uuteen paikkaan koska muutin kaikki kynsitavarani huoneesta toiseen uuden työtilani takia.

Ei muuten ole montaa päivää jouluun enää <3 p="p">
4 kommenttia:

 1. Just kattelin tänään tuota oikean puoleista Layla:n lakkaa sokkarilla, mutta päädyin kuitenkin ostamaan fantasy fire:n tuplana ;)!

  ihania juttuja sulle kertynyt !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. fantasy fireä en oo itse vielä hommannut :) tosin mulla on suht monta tosi lähellä olevaa lakkaa joten saattaa jäädä hommaamatta vaikka ihana onkin :) tuota laylaa saa laittaa kolmisen kerrosta että se näyttää vähänkään tuolle miltä pullossa, et ole paljosta siis paitsi jäänyt kun et ostanut :) pullossa sitä on kyllä kiva katsella....

   Poista