18. joulukuuta 2012

Uv-lamppuleikkejä.

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, ostin yhden Ruby Wing -lakan lisää kokoelmiini.
Näissä lakoissa on se jännä juttu että ne vaihtavat väriä auringon uv-säteilyn mukaan. Sisätiloissa lakka on siis eri värinen kuin ulkona.

Lakat toimivat myös pilvisenä päivänä mutta eivät vaihda niin vahvasti väriä kuin aurinkoisella säällä ja silloin kun uv-säteily on voimakkaimmillaan.

Demonstroin teille nyt tämän vaihtelun uv-lampun kanssa!

Lakkasin kaikki kynnet nimettömiä lukuunottamalla vaaleansinisellä Moonstonella ja nimettömät glitterilakka Festivalilla. Sitten täräytin osan kynsistä uv-lampun alle ja otin kuvat :) Eli siis näin paljon nuo lakat voivat vaihtaa väriä kun uv-säteilyä on tarpeeksi.


Tässä kynnet ennen lamputtamista. 


Ja tässä lamputetut kynnet. Värivaihtelu on siis tuossa Moonstonessa aika iso kunhan tarpeeksi säteilyttää.
Ja eipä koskaan tulisi ajatelleeksi että glitterilakka voi vaihtaa väriä! :DPeukku vaihtamassa väriään takaisin siniseen.


Keskisormi ja nimetön kävivät vielä uunissa :D

Mulla oli äärimmäisen hauskaa tuon uv-valon kera, kuten voitte kuvista ehkä päätellä.

Toivottavasti tulisi aurinkoinen päivä niin pääsisi testaamaan että kuinka paljon ne värit sitten tuolla pihalla näin talvisaikaan vaihtuvat. Kesällä sai ihan kivoja tuloksia tuolla glitterillä.


Mitäs tykkäätte näistä? Omistatteko itse Ruby Wingin lakkoja?
Suomessahan näitä myy siis Cesars.
6 kommenttia:

 1. Aaaa :D Ihana! Ootko kokeillu näitä Wild & Mildin Color Change lakkoja samalla tyylillä? Ois jännä nähä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo koskaan saanut niitä käsiini kun ne vedettiin pois myynnistä väärän vuodenajan takia :/ et jos joku haluaa niitä lahjottaa mulle niin kokeilen toki :DDDD

   Poista
 2. Ooh, vähänkö jänniä! Etenkin tuo glitter, kui voi vaihtaa noin näkyvästi väriä :D Miullon kaverilta lahjaksi saatu Del Sol-merkkinen auringossa väriä vaihtava lakka, tai siinä nimenomaan sanotaan että pitää olla aurinkoista, eikä se kyllä "puolipilvisellä" ole väriä vaihtanutkaan. Onkohan siinä sitten vähemmän vastetta UV-säteilylle tjtn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei mitään käsitystä kyl että miten noi loppupeleissä toimii :D nää tosiaan vaihtaa väriä myös pilvisellä mutta hitaasti ja eivät noin kirkkaasti kun mitä auringossa ja tolla lampulla :D on se kyl kiva et on keksitty tällasia jänniä lakkoja :D

   Poista
 3. kivalta näyttää en ole viel itse hankkinut ,ai ihmettelinki minne ne wild&mild väriä vaihtavat katosi seppälästä eikä tullu ostettua niitäkään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ne poistui sen takia että oli väärä vuodenaika. tulevat takaisin ilmeisesti keväämmällä :) näitä kannattaa kyllä hankkia, kivoja lakkoja ja levittyy tosi hyvin sekä peittää ihan jo kahdella kerroksella :)

   Poista