6. helmikuuta 2013

Wicked sweet victory.

Huh, netti ehti olla poikki reilut 24h ja paniikki hiipi hiljalleen että tuleeko se ikinä enää takaisin. Tulihan se.

Franken -kilpailu on siis ratkennut ja voittajaksi valikoitui Lymi, joka ehdotti lakalle nimeksi Fairy Puke eli pikaisesti suomennettuna keijun oksennus  :D Lymille lähtee palkinnoksi kaksi tekemääni frankenia minipulloissa (5ml) sekä OPIn mini avojuice käsi/ihovoide Peppermint shimmer.
Otan sinuun yhteyttä piakkoin!


Vasemmalla Fairy Puke, OPIn käsivoide, Zombie Skin

Kiitos kaikille osallistujille, tuli loistavia ehdotuksia :) Kannattaa muuten pysyä kuulolla sillä kohta on jotain lisäylläriä tiedossa kun lukijamittari värähti 80 paremmalle puolelle ;)

Mutta sitten muuhun asiaan. Tänään tupsahti postiluukusta paketti Cesarsilta, joka sisälsi viimeiset kolme lakkaa Color Clubin Wicked Sweet -kokoelmasta. Vihdoinkin mulla on kasassa ensimmäinen CC-kokoelma! Joten esittelenpä sen teille kokonaisuudessaan. Kuvat saa isoksi klikkaamalla.


Wicked Sweet on Color Clubin vuoden 2011 kesäkokoelma.
Kokoelmaan kuuluu 7 tuoksulakkaa joissa kaikissa on suhteellisen voimakas tuoksu jo ennen kuivumistakin. Mikäli kärsit migreenistä joka laukeaa tuoksuista, en suosittele näitä lakkoja sinulle.
Tuoksut ovat sellaisia esanssikarkkisia.


Wicked Sweet ja Yum Gum.
Wicked Sweet on sininen ohut shimmer-lakka joka tuoksuu ilmeisesti mustikalta. Tämä lakka tuoksuu vähiten pistävältä verrattuna muihin sarjan lakkoihin. Se peittää kolmella kerroksella ja on helppo käsitellä. Yum Gum on creme vaaleanpunainen joka tuoksuu yllättäen purkalta, ja vahvasti tuoksuukin.. Vähän tönkkö levittää ja peittää kahdella kerroksella lyhyemmät kynnet.


Raspberry Rush ja Gimme A Grape Big Kiss.
Molemmat ovat läpikuultavia ja peittävät lyhyemmät kynnet kolmella kerroksella. GAGBK on väriltään likainen pinkki kun taas RR on oikein kiva kirkas pinkki. Tuoksuiltaan molemmat ovat voimakkaita ja selkeitä, tunnistaa varmasti tuoksusta mikä mahtaa olla kyseessä eli vadelma ja rypäle.


The Lime Starts Here, I Always Get My Man-Darin ja Get Your Lem-On.
Sitrukset! TLSH on nimensä mukainen eli limenvihreä joka on koostumukseltaan neon. Se kuivuu siis mattapintaiseksi ja tarvitsee kiiltävän päällyslakan. Se on myös äärimmäisen huono peittämään ja vaatii useamman kerroksen. Tuoksu on vahva ja saa minulla ainakin aikaan ällötysreaktion.
IAGMMD on mandariinin oranssi, hyvin ohut shimmeri jossa on sininen hohde. Tuoksu on todella mieto enkä tätä ostaessani edes tiennyt sen kuuluvan tähän sarjaan koska se ei tuoksunut niin voimakkaasti kuin muut.
GYLO on myös ohut shimmerinen keltainen jossa on sininen hohde. Tässä taas tuoksu on vahva ja on täysin sama kuin Nailfixin sitruunantuoksuisessa kynsinauhaöljyssä. Luulinkin kerran jo unohtaneeni öljyn korkin auki mutta sitten tajusin että lakkaamani kynsitikkuhan se siinä tuoksui.


Tässäpä nämä. Ihanat lakat mutta kannattaa miettiä kahdesti jos migreeniä tosiaan on että hankkiiko näitä. Tuoksu ei kynsillä kovin pitkään säily mutta kynsitikuilla ja kiekoilla senkin edestä. Tällä hetkellä tässä työpöydän ympärillä on aikamoinen tuoksujen sekamelska kun lakkasin nuo kaikki kiekolle.Onko teillä tämän kokoelman lakkoja? Mitä mieltä itse niistä olette?
Mikä on lemppari?3 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia ja onnea voittajalle

    VastaaPoista
  2. Pientä haastetta ja tunnustusta pukkaisi minun blogissani: http://masterpiecepink.blogspot.fi/2013/02/omituistako.html :)

    VastaaPoista