20. helmikuuta 2013

Etudet kynnellä

Lupailin teille swatchit noista Etude Housen lakoista kunhan saan ne lakattua kynnelle. Tänä aamuna otin homman työn alle ja pari tuntia siinä sitten meni! En selittele sen enempää näistä koska esittelin merkin jo tarkemmin aiemmassa postauksessa.

Lakkasin jokaiselle kynnelle kolme kerrosta jolloin näette peittävyyden. Edellisestä postauksesta voitte vakoilla Mint Chocolaten mutta tässä ovat kaikki muut :)

Kaikki nämä ovat kivoja levitettäviä, tottelevat kuten normaali glitterilakka. Leveän siveltimen ansiosta glitterit tulevat pullosta kynnelle hyvin joten ei tarvitse kovinkaan töpötellä. Jokainen näistä kuivuu todella nopeasti kunhan tekee ohuita kerroksia. Paksummat kerrokset eivät meinaa kuivua sitten millään.

Kuvat saa isoksi klikkaamalla!


Club Party.
Tämä oli suht hankala kuvattava! Tummalla jellypohjalla fuksian värisiä eri kokoisia glittereitä.


Prom Queen.
Vaaleanpunaisella pohjalla erivärisiä ja erikokoisia glittereitä. Tällä lakalla saa helposti tehtyä nätin glitter sandwichin.


Lemon Sherbet.
Keltaisella jellypohjalla erivärisiä pyöreitä- ja valkoisia neliöglittereitä sekä kultaisia ja valkoisia tikkuglittereitä.


Halloween Witch.
Tummanvioletilla jellypohjalla kultaisia, hopeisia ja violetteja glittereitä eri koossa. Tämä lakka kuuluu halloween-settiin ja on tarkoitettu kerrostettavaksi Magical Spellin kanssa.
Tykkään tästä tosin myös ihan näin yksittäin.Magical Spell.
Kettumainen kuvattava joten saatte kaksi enemmän tai vähemmän tarkkaa kuvaa :D
Tummalla jellypohjalla erivärisiä ja muotoisia glittereitä. Sisältää ainakin vihreitä (vaalea ja tumma), violetteja, kultaisia ja fuksian värisiä glittereitä.Party Lover.
Tästäkin hankalasta kuvattavasta saatte kaksi kuvaa. Tämä ei peitä edes kolmella kerroksella vaan on enemmänkin topper-lakka. Toimii siis parhaiten toisen lakan päälle kerrostettuna. Sain kynsille kaikkea tämän sisältämää tavaraa joten en erittele glittereitä sen enempää :)


Mirror Ball.
Hopeinen glitterimössö jossa on eri kokoisia glittereitä. Pohjan muodostavat ihan minimaaliset hopeahippuset ja seassa on useampaa kokoa glittereitä, joten tällä saa tosi nätin päällystyksen lakalle kuin lakalle. Ihan näin keskenäänkin tämä on tosi kaunis.Coco Black.
Yksi lemppareistani! Läpinäkyvällä pohjalla tikkua, mattaglitteriä, hopeaa ja hennon vaaleenpunaisia glittereitä.  Käy päällysteenä muille lakoille tai ihan näin yksikseen.

Mitäs tykkäsitte? Mikä on lempparinne näistä?

10 kommenttia:

 1. Club Party, Lemon Sherbet ja Halloween Witch <3___<3 Liian ihania kyllä ihan kaikki. Ostosvimman kurissa pitäminen hankaloitui taas näin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo näitä on vaikee olla ostamatta >.< ja vielä kun jatkuvasti tulee lisää kivoja..

   Poista
 2. En kyllä osaa päättää mikä on lemppari, sanon siis että kaikki.<3 :D

  VastaaPoista
 3. Ah, aivan ihania <3 Mistä nää olikaan ostettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muut on ebaysta paitsi Prom Queen joka on tuliainen Koreasta :)

   Poista
 4. Voi nam! Ihania lakkoja paha valita lempparia, mutta ehkä eka ja Halloween Witch?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle ois muuten haastetta ja tunnsutusta mun blogissa, jos et ole jo saanut. :) http://korkokengiss.blogspot.fi/2013/02/tunnustusta-haastetta-ja-purkkeja.html

   Poista