3. maaliskuuta 2013

Viimeaikaisia tuotoksia.

Tässäpä parit viimeisimmät lakkaukset. On ollut vähän hässäkkää niin olen mennyt pitkään ilman mitään lakkauksia.

Aurinkoinen ilma houkutteli laittamaan holoa kynsille ja kaivelin hyllyn kätköistä pari kivaa Color Clubia, Fashion Addictin ja Wild At Heartin. Nimettömässä WAH ja muissa kynsissä FA. Leima DRK-C -laatasta ja leimattu Fashion Addictilla.


Ennen leimoja.Leiman kanssa. Ikäväkseni en osannut leimata kunnolla joten kuvio hieman levähti. Onneksi holo antaa vähän anteeksi eikä kuvio näyttänyt luonnossa kovinkaan levinneeltä.

Aurinko kivasti pilkahteli pilvien takaa joten sain vähän tuota sateenkaarta kunnolla esille.Toiset tämän viikon kynnet olivat sitten mattaisat. Pohjalle valitsin ManGlazen valkoisen shimmerimattalakan nimeltä Mayonnaise. ManGlazen lakat ovat suunnattu miehille ja ovatkin miehekkään mattapintaisia. Etiketit ovat myös aika vinkeitä ja arvostan niitä hienon grafiikan takia.
Lakkoja on suht hankala löytää mistään mutta itse onnistuin tämän metsästämään sattumalta fb:n kirppikseltä. 

Kyseessä siis mattapintainen vaalea shimmerilakka joka peittää kahdella hyvin levitetyllä kerroksella. 
Lakkaa on hiukan hankala levittää nätisti ja se vaatiikin aikamoista tarkkaavaisuutta.

Pohjat siis Mayonnaisella ja dottailut tehty Tiia Vanhatapion mustalla mattalakalla nimeltä Black Bird.Tämä lakka oli ärsyttävä kuvata :D Olisi vaatinut täydellisen auringonpaisteen ja ulkoilman joten esittelen teille tästä paremmat swatchit sellaisen sään sattuessa :)

2 kommenttia: