9. maaliskuuta 2013

Jolly Jewels - 113

Kotiutin Seppälästä neljä kappaletta Golden Rosen Jolly Jewels lakkoja jotka testasinkin heti kiekolle. Kynsille pääsi tänään ensimmäisenä numero 113 joka on pinkkipohjainen lakka pienillä kultaisilla ja isommilla oransseilla glittereillä.

Tykkään näistä lakoista koska glittereitä ei tarvitse erityisesti kalastaa pullosta vaan jo parilla kerroksella saa kynsille peittävän pinnan jossa ei ole överisti tavaraa. Tästä tosin olen myös kuullut negatiivista palautetta että glitteriä tulisi jopa liikaa, itse en ole tästä kärsinyt.

Lakka levittyy hyvin ja kuivuu sopivan nopeasti. Sivellinkin on kivan ohut enkä joutunut jälkikäteen kynsinauhoja siivoilemaan, paitsi rapsuttelemaan pari eksynyttä glitterihippusta iholta.

Taidan kotiuttaa ne loputkin kauppaan jätetyt lakat tästä sarjasta :) ja toivon tosiaan että ne muutamat muutkin jotka eivät vielä ehtineet myyntiin tulisivat pian kauppoihin.

Kaikkien sarjan lakkojen swatchit voitte vakoilla Sonnelasta.

Mutta nyt niihin tämän päivän kynsiin sitten. Lakkaa on kynsillä kaksi melko ohutta kerrosta ja kuvat saa isommaksi klikkaamalla.

Olin pohtinut että koristelisin näitä vielä vaikka jollain mustilla decalseilla mutta taidan jättää ne ihan koskemattomiksi. Tämä lakka on tarpeeksi näyttävä ilman koristeluitakin.


3 kommenttia:

  1. Kaunis lakka, mietin itsekin miten noita vois koristella, jos ei ihan pelkältään halua pitää, mutta ovat aika näyttäviä ilman koristelujakin. Ehkä jotain decalseja voisin kokeilla. Mäkin kävin oostaan noita useamman ja on vielä testaamatta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä päädyin lopulta laittamaan tota yhtä mustavalkoista etude housen mattaglitteri -lakkaa nimettömään :) tuli aika vinkee efekti kun yhdessä kynnessä onkin mustaa ja valkoista pinkillä.

      Poista