22. maaliskuuta 2013

OPI - Liquid Sand

Nestehiekat rantautuivat minunkin lakkahyllyyni vihdoinkin! Näitä on jo jonkin verran näkynyt kynsiblogeissa ja olen mehustellut niitä pidemmän aikaa. Nyt sitten otin itseäni niskasta kiinni ja pistin tilauksen rullaamaan. Ja tänään postipoika toi paketin kotiovelle!

Sieltäpä kuoriutui kaksi lakkaa joista toinen oli INM pikakuivattaja Out The Door (jota en ole vielä päässyt testaamaan kun hiekkojen päälle ei päällyslakkaa laiteta) ja ensimmäinen omistamastani kolmesta Liquid Sandista eli Stay The Night.

Kävin myöhemmin sitten palkitsemassa itseni vielä kahdella lakalla lisää. Ostoskoriin tipahtelivat punainen glittersekoitus The Impossible ja sininen glitteri Get Your Number.

Kynsille pääsi ensimmäisenä Stay The Night joka osoittautui aivan mahdottomaksi kuvata huonolla valolla, täytyy yrittää auringossa ja päivänvalossa uudelleen. Salamalla sain pari ihan kohtuuhyvää kuvaa jotka teille tuolla postauksen lopussa esittelen.


Vasemmalta: INM Out The Door (pikakuivattaja), Stay The Night, The Impossible, Get Your Number


Stay The Night. 
Mustalla pohjalla punaisia miniglittereitä. Vaati ainakin mun kynsilleni kolme kerrosta peittääkseen kunnolla. Kuivui kuitenkin suhteellisen nopeasti vaikkakin pinnan muodostuminen vie kauemmin, lakan oikea ulkomuoto esittäytyy vasta n. 1h lakkauksesta kun se on täysin kuivunut.


Get Your Number. 
Tästä tulee kyllä niin mieleen Last Friday Night. Kiekolla peitti kahdella kerroksella, veikkaan että oma kynsi vaatii kolme.


The Impossible. 
Tämä onkin nimensä veroinen sillä vaikka niitä pieniä tähtiä on paljon siellä seassa niin niitä on ihan mahdoton kaivella kynnelle :D Sain kiekolle YHDEN ja senkin vain kaivamalla. Peittää kolmella kerroksella suht hyvin, neljällä kerroksella tulos luultavasti olisi liian paksu. Laittaisin tämän alle ehkä jonkun punaisen lakan niin säästyisi kahdella kerroksella.

Nyt seuraa kaksi salamalla otettua kuvaa Stay The Nightista. 
Auringossa tämä on tosi nätti ja teenkin tästä vielä erillisen postauksen huomenna.
Iskevätkö nestehiekat? 

Itse tykkään kovasti tuosta tekstuurista ja aionkin näitä kotiuttaa muistakin kokoelmista kuin tästä Mariahista. OPI on ainakin facebookissa ja instagramissa vilautellut että näitä tulisi keväämmällä/kesällä enemmän.

3 kommenttia:

 1. Tällä hetkellä omistan kaksi Liquid Sandia, juurikin Get Your Numberin ja The Impossiblen(Stay the Night vielä toistaiseksi vain haaveissa..). Tällä hetkellä tykkään eniten OPI:n tekstuurilakoista, ja Bond Girls kokoelmassakin on pari aika kivaa :D

  VastaaPoista
 2. Mulla on justiinsa tuo Stay the Night! En olisi koskaan uskonut tykkääväni siitä, olihan se ihan kiva :)

  VastaaPoista
 3. Mä oon niin hitaasti lämpiävä että tänään tein tilauksen parista Liquid Sandista. Ajan kanssa ja loputtomien kehujen myötä ne ovat alkaneet näyttää ihan hyviltä :)
  Manicurator-blogissa löytyy muuten jo tulevat Bond-kokoelman swatchit, eli lisää hiekkapaperilakkoja on luvassa, eikä nekään hassummilta näyttäneet!

  VastaaPoista