20. maaliskuuta 2013

Hologrammikukkia

Anteeksi hetkellinen blogihiljaisuuteni, syy tähän on ollut työputki ja viikonlopun etelänmatka Tallinnaan. Nyt taas sain huokaista hetken ja lakkailla kynsiäni.

Ihanaa auringonpaistetta on riittänyt ja on sen takia ihan pakko jatkuvasti lakkailla holoilla! Olen huomannut että näin keväisin lakkahyllyyn on alkanut kertyä enemmän ja enemmän hologrammilakkoja joita taitaa tällä hetkellä löytyä kymmenisen kappaletta, lukuunottamatta paria tuplaa jotka oli ihan pakko hankkia koska jos ne vaikka loppuis kesken :D

Oon kyllä niin holoaddikti.

Kynsille päätyi tänään Jaden ihana sininen holo Hypnose jonka päälle dottailin "kukkasia" Color Clubin Fashion Addictilla ja Wild At Heartilla.

Hypnosea on pohjalla kaksi kerrosta joilla sai ainakin näin lyhyisiin kynsiin peittävän pohjan. Lakka ei kaljuunu ikävästi ja kuivuu todella nopeasti.
Kuvia saa taas kerran isommaksi klikkaamalla. Ensimmäiset kolme kuvaa otin sisällä aurinkoläntissä ja loput kolme parvekkeella.


Jade - Hypnose
Koristeluiden kanssa. Vaalea violetti on CC:n Fashion Addict ja tumma violetti Wild At Heart.Tuleeko teille pakkomielle lakata holoilla kun aurinko paistaa?


4 kommenttia:

 1. Ihana lakka ,minunki blogiin saa kurkata =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin :) ja oon kurkkinutkin aina välillä! Kiva blogi :)

   Poista
 2. Kyllä mulla on vähän holohimoa havaittavissa kun aurinko alkaa pilkottamaan. Ja tuo Hypnose on kyllä ihana, onneksi se löytyy minultakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistin tänään tilauksen menemään johon sisältyi pari Jaden holoa lisää :D on senverran kiva tämä että toivon niiden muidenkin olevan :D

   Poista