1. toukokuuta 2013

Crazy As A Capper

Yritin kovasti toivottaa teille vappuja näiden kynsien kanssa eilen, mutta muistikortti ei suostunut yhteistyöhön. Se ei vaan millään tahtonut löytää itseään ollessaan koneessa.

Nyt kuitenkin paremmalla tuurilla ja sain kuvat siirrettyä koneelle :) Sain myös kuvattua lakkaukset paremmin kun aurinko päätti kurkkia pilvien alta. (Jos tarkkoja ollaan niin ei täällä ole pilven häivääkään)

Kävin eilen hakemassa postista paketin jonka ihana Lymi lähetti viimeviikolla. Se sisälsi pari lakkaa jotka kimppatilasimme Ninja Polishilta: OPIn Mad As A Hatter dupen Crazy As A Capperin sekä glitterioksennuksen Will You Be My Valentinen jonka esittelen teille myöhemmin.

Teen tänään varmaankin vielä ostospostauksen kun en pitkään aikaan ole sellaista tehnytkään ja lakkoja on taas tupsahdellut postiluukusta.


Tämä oli kyllä taas mahdoton kuvattava. Kauheasti glitteriä joten tarkennus kynsiin ei onnistunut melkeinpä ollenkaan. CAAC on tooodella lähellä MAAHia! Levittyy hyvin eikä kaljua ja kahdella kerroksella peittää jo todella hyvin, muutamaan kynteen töpöttelin ihan vähän lakkaan pariin kohtaan jotka ilmeisesti suttasin itse. 

Kuivuvuus on perus glitterin kuivumisaika eli aika kauan, pikakuivattaja siis on tämän kanssa must!
Tämä on ihana, odotan tosin kauhulla poistamista kynsiltä...

Hyvää vappua siis näissä tunnelmissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti