6. toukokuuta 2013

Eräänä kauniina lauantaina....

...tapasimme Hämeen Kynsiharrastajien kanssa Lahdessa! Vietimme kivan lauantai-iltapäivän yhdessä grillaillen ja tutustuen toisiimme. Paikalla meitä oli 13 henkeä ja voin kyllä sanoa että kannatti ehdottomasti mennä :) Niin kiva on höpistä rakkaasta harrastuksesta muiden hurahtaneiden kesken.


Saapuessani paikalle viimeisten joukossa oli ruoanlaitto täydessä vauhdissa. 
Tyhjentäessäni kameraa tein huomion että selkeästi olen ollut nälkäinen koska lähes jokaisessa kuvassa oli ruokaa. No sitä oli paljon ja se oli hyvää! Kesän ekat grillailut :)


Nam nam ja vartaita grilliin!


Sitten maha täyteen. Jospa nyt päästäisiin itse asiaan :D vaikka syöminen onkin yks mun lempiharrastuksistani.Suvin työpiste :)


Heidin kynsi oli kokenut kovia ja napsahtanut poikki joten Suvi rakenteli uuden kynnen akryyleilla :) Tätä me muut tutkailtiin kameroiden kanssa ja varmaan aiheutettiin aikamoiset paineet kun siinä räpsyteltiin :D Mutta hienosti onnistui!Sitten pöydälle ilmestyi kasa erinäisiä pussukoita joista paljastui kaikenlaista ihanaa!

Tarkemmat kuvat pussien sisällöstä löytyvät tämän postauksen loppupäästä :)


Välissä arvottiin vähän tuotteita joita sponsoreilta oli tullut.


Kaikki olivat aika innoissaan lahjapussien sisällöstä :) Joitakin vaihtareita tehtiin mutta kaikki olivat hyvin tyytyväisiä. Kivoja tällaiset yllätykset!


Me myös kirppisteltiin. Itse olin unohtanut omat kirppisjuttuni kotiin mutta onneksi muut olivat varautuneet paremmin. Harmikseni en sitten muistanut ottaa kuvia kaikkien tarjonnasta mutta onneksi edes pari kuvaa nappasin.


Ylärivi vasemmalta oikealle: OPI - Too Hot Pink To Hold'em, OPI - I Vant To Be A-Lone Star, Mereneidin Top It All top coat, Essie - We're In It Together, Essie - Miss Fancy Pants, Dermosilin Amaranth ja Seashell.

Alarivi vasemmalta oikealle: Mereneidin Base coat - Ridgefiller Rose, Coral nail repair, Golden Rose Rich Color 18, Mereneidin nimetön kynsilakka, Seppälä Nails 2, Alessandro - Pink Emotion


Orlyn Sweet Peacock oli kirppistelyostos, Avonin Lime Splatter ja Maybellinen Honey Crystals Fanin lahjoittamasta kassista josta jokainen sai valita lempparinsa.


Hoitotuotteita joka lähtöön! Vasemmalta: Lushin Northern Lights - saippua (yksi mun ehdottomia lemppareita Lushin saippuoista), pieni musta purkki on Artdecon kynsien yövoide, Dermosilin Primo käsikuorinta, Dermosilin mandariinintuoksuinen kynsinauhavoide, Dr.Hauscan neem-öljy kynsille, Alessandron tuotenäytteet (Hand!Spa Nice Day kosteuttava voide käsille, Hand!Spa mikrokuorinta/syväpuhdistava geeli käsille ja kosteuttava käsivoide.)


Vivi Nailsin kynsilakkaliuskat, mikrohelmiä, ohutta koristeluteippiä (holosininen!), koristelutarroja, water decalseja, sydänkoristeita ja bundle monsterin laatta 219


Esitteitäkin saatiin :) 


Oli pakko vähän vilauttaa tätä OPIn esitettä koska siitä löytyy useampi sivu värikarttoja sekä lakkojen nimet ja numerokoodit kokoelmittain.


Yhteenvetona: Meillä oli tosi kiva päivä ja oli hauska tutustua muihin lähialueen kynsiharrastajiin ja varsinkin bloggaajiin :) On kyllä superia että ihmiset jaksavat tällaisia järkkäillä!
Puhuttiinkin jo alustavasti että tämä ei jää tähän :)

Miitistä voit lukea muistakin blogeista:


Erityiskiitokset myös yhteistyökumppaneillemme:

Alessandro
Beauty Brands Europe
Dermosil
Loreal
Aila Airo

3 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä ollut huikea miitti ja kaikkea kivaa saitte.Myös meidän pieni miitti onnistui mukavasti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että teidän miitti onnistui :) joo oli tosi kivaa!

      Poista