23. toukokuuta 2013

Kimaltavia kirosanoja

Pientä blogihiljaisuutta on pidellyt. Olin viikon tallihommissa ja katkoin lähes kaikki kynteni ja päätin sitten viilata ne ihan lyhyiksi :) Olenkin näistä nyt tosi paljon tykännyt! Jotenkin söötimmät.

Nyt on myös viikon ollut selkälihas tulehtunut enkä senkään takia ole pystynyt keskittymään kynsien lakkaamiseen saatika koneella istumiseen joten saanen anteeksi kun en ole päivitellyt mitään :) Nyt tulehduskipulääkkeiden voimalla eteenpäin!

Lakkailin tänään pitkästä aikaa ja vetelin kynsille kolme kerrosta OPIn The Impossiblea. Oli varsin hassua että kun en missään nimessä tahtonut yhden yhtäkään tähteä kynsille, niitä pukkasi ihan hirveästi siveltimeen koko ajan :D Normaalisti niitä saa väkisin kaivaa....

Törmäsin myös internetin ihmeellisessä maailmassa kivaan juttuun, nimittäin leimailuun nestehiekkojen päälle! Tulee vinkeä efekti niistä. Päätin kokeilla kun innostuin niin kovasti.

Eli kolme kerrosta The Impossiblea ja leimat DRK-C laatasta Orlyn Liquid Vinylillä.
Oli kettumainen kuvattava ja aurinkokin pysytteli poissa. Mutta luonnonvalossa noista sai kyllä ainakin mun näytöllä hyvinkin oikean sävyisiä kuvia. Millään ei meinannut tarkentaa leimoihin pinnanmuotojen takia mutta etteköhän te selvän saa :)

Syytetään mun selkääni keskittymishäiriöistä.

1 kommentti: