20. kesäkuuta 2013

Juhannuskukkia

Jos varpaat ällöttävät, älä lue pidemmälle :D

Lakkasin juhannuksen kunniaksi varpaankynnet ensimmäistä kertaa varmaan vuoteen värilakalla, yleensä pidän niissä vain läpinäkyvän hoitolakan.

Aluksi ajattelin että laitan vaan yksivärisen lakan enkä mitään sen ihmeempää, mutta sitten löysin hyllystäni pari Flormarin nail art -lakkaa ja päätin vihdoinkin testata molemmat.

Pohjalla kaksi kerrosta Color Clubin Rasperry Rushia (tuoksulakka!), koristelut tehty Flormarin mustalla ja valkoisella nail art -lakalla.

En ole notkeimmasta päästä joten en päässyt kovin lähelle varpaita ja läheltä katsottuna nuo on aika karut sekä suttuiset :D Täytyy vissiin harjoitella vähän useammin! Tuota kukkakuviota oli aika haastavaa tehdä noihin ihan pikkuisiin kynsiin.

Lopputulokseen olen kuitenkin tosi tyytyväinen, en ole tällaisia ennen tehnyt ja noiden koristelulakkojen siveltimien hallinta oli hankalaa. Tuntui ettei lakkaa ollut siinä ihan kärjessä ollenkaan ja aina kun sai nätin siveltimenvedon tehtyä lakkaa ei tullutkaan siihen kohtaan kunnolla. Toisella kerralla sitten suttasinkin kivat viivat :c treeniä!


Hyvää juhannusta kaikille! 
Millaisia juhannuskynsiä teiltä löytyy?

Kysynpä teiltä muuten vielä että onko väliä laitanko jokaiseen postaukseen kuvat käytetyistä tarvikkeista ja lakoista? Koetteko sen tarpeelliseksi? Ja pitäisikö kuvan sijaan tehdä esimerkiksi listaus käytetyistä tuotteista vai riittääkö että ne lukevat tuolla tekstissa?


2 kommenttia:

 1. Hyvää juhannusta sinullekkin :)
  Itse en koe tarpeelliseksi kuvaa käytetyistä jutuista. Listauksesta sen sijaan tykkään, minun mielestäni se on selkeämpi sillein ja nimetkin jää paremmin mieleen.

  VastaaPoista
 2. http://i-dont-think-twice-i-just-do.blogspot.fi/2013/06/haaste-11-kysymysta.html

  Sinulle on haaste blogissani. :)
  Hyvää juhannusta sinnekkin. :P

  VastaaPoista