18. kesäkuuta 2013

Pieniä Minnejä hiekalla.

Tänään tupsahti postiluukusta kivoja lakkajuttuja! Tilasinpa nimittäin Cesarsilta pari OPI:n Couture de Minnie lakkaa :)

Lakoista valikoitui hyllyyni liquid sand Magazine Cover Mouse sekä glitterinen Minnie Style.

Molemmat ovat perus OPI -laatua eli hyvin levittyviä ja kuivuvat suht nopeasti. Glittereitä tulee kivasti ilman sen kummempaa noukkimista mutta jos noita valkoisia neliöitä kynnelle asti tahtoo niin siinä saa tehdä töitä. Swatchtikulle kaivoinkin ne sieltä dotting toolin avustuksella.

Tottahan molemmat lakat piti testata mahdollisimman pian. Parasta tietenkin laittaa niitä samaan aikaan kynsille! Olin OPIn Instagramissa nähnyt aiemmin kuvan jossa oli tehty glittereistä muodostaen pieniä "Minnejä", joten tahdoin ehdottomasti apinoida tämän myös omille kynsilleni. En kuitenkaan laittaen niitä jokaiselle kynnelle koska tuo tuhertelu oli liian hermojariipivää. Päädyin siis koristelemaan ainoastaan nimettömät (ja jos totta puhutaan niin vain vasemmasta kädestä, oikeaan laitoin Minnie Styleä suoraan siveltimellä).

Magazine Cover Mouse on kirkkaanpunainen nestehiekkalakka jossa on oranssia ja vähän pinkkiin vivahtavaa hohdetta. Minnie Stylestä löytyy pinkkejä, punaisia sekä valkoisia hex-glittereitä sekä minun versiostani ainakin valkoisia neliöglittereitä joita ei kuulemma jokaiseen pulloon ole pullotusvaiheessa eksynyt. Näitä on siis kahta erilaista versiota.


Muissa kynsissä siis OPI - Magazine Cover Mouse, nimettömissä pohjalla kaksi kerrosta Essien We're In This Togetheriä ja glitterit kaiveltu dotting toolilla Minnie Stylestä.
Tuon Essien ihana sininen hohde ei välity kuvista, auringossa sen varmaan olisi saanut paremmin esille mutta ei auta. Ihana lakka kuitenkin :)

Tarkemmat swatchit näistä tulossa lähiaikoina kunhan saan kaikki lakat tikuille :)

Kuvista osa on epätarkkoja koska en vieläkään osaa ilmeisesti tarkentaa kunnolla ja pirkaleen aurinko tunki pilveen eikä suostu enää paistamaan parvekkeelle missä kynnet yleensä kuvaan. Valivali. Amatöörit valittavat kun eivät vaan osaa käyttää kameraansa.

Mulla muuten alkoi tänään virallisesti kesäloma, jee!

Vielä muuten muutama lukija lisää niin saadaan 100 lukijan arvonta pyörimään ;)

4 kommenttia: