2. kesäkuuta 2013

Kelmutekniikka

Teinpä pienen tutoriaalinpoikasen kun päätin tehdä kynnet kelmutekniikalla. Tämä ei todellakaan ole mitään rakettitiedettä tai mitenkään hankalaa muutenkaan, tulee näppärästi nätit koristelut jotka ovat varmasti erilaiset kuin muilla. Ja varsinkin joka kerta erilaiset!


Ensin lakkasin pohjalle kaksi kerrosta China Glazen Nakedia. Tämän ensimmäisen lakan ei tarvitse peittää täydellisesti kun siihen tulee kuitenkin tavaraa päälle.


Lakan kuivuttua kaivelin esille tarvittavat välineet: Jonkun alustan mihin voi laittaa kynsilakkaa ja kelmua! Ja tietenkin se lakka/lakat millä koristelun haluat tehdä.


Nökäre lakkaa alustalle. Ei kannata laittaa liikaa koska sitä tulee tuohon kelmupalloon helposti liian paljon ja kuvioista ei tule niin selkeitä. Itse mokasin tämän homman ja otin liikaa lakkaa.


Tee kelmusta pallero ja ota sillä vähän lakkaa alustalta. Violetti lakka oli H&M:stä ostamani koristelulakka sävyssä Purple.


Sitten vaan töpötellään haluttu määrä lakkaa kynnelle kelmupallerolla. Laitoin violetin lakan lisäksi vielä toistakin lakkaa kelmutekniikalla. Lakkana käytin omatekemää frankeniani Fairy Pukea.


Lopuksi laitoin kaiken päälle INM Out The Door -pikakuivattajaa ja siivosin kynsinauhat.Ei ollut kovin hankalaa ja näistä tuli mielestäni aika söpöt ;)


2 kommenttia:

  1. Söpöt :3 Ois kiva nähä minkälainen toi Fairy Puke on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tehnyt siitä postauksen aiemmin :) swatchit löytyy ainakin nimikilpailupostauksesta mut voisin melkein esitellä sen tarkemmin kun esittelen muitakin frankeneita :3

      Poista