13. kesäkuuta 2014

4 x Gwen Stefani

Päädyin eilen Kicksiin kun kuulin että siellä on jonkinlainen alennusmyynti käynnissä. Onneksi päädyinkin sillä alelaatikosta löytyi useampi himotuslistalla ollut OPI:n lakka, nimittäin Gwen Stefanin kokoelmaa oli laitettu alennukseen.

Mukaan tuolta reissulta tarttui neljä lakkaa ja Lay Down That Base -aluslakka joka tuli samassa paketissa Push And Showen kanssa (sehän on siis tarkoitettu juurikin tuon lakan alle).

4 In The Morning, Love.Angel.Music.Baby, Push And Shove ja In True Stefani Fashion saivat siis uuden kodin lakkahyllystäni.


Kuvassa vielä lisänä Sokokselta ostettu Alessandron ihana mattaneonglitter -topperi.


Ensimmäisenä kokeiluun pääsi Love.Angel.Music.Baby sekä In True Stefani Fashion. L.A.M.B on ihan superihanasti levittyvä, kuivuu todella nopeasti ja peittää jo ensimmäisellä kerroksella ainakin minun nysäkynteni. Laitoin kuitenkin vielä varmuudeksi toisen ohuen kerroksen että sain varmasti tasaisen pinnan. Lakka kuivuu satiinipintaiseksi ja on mielestäni todella nätti. 

Nimettömiin lakkasin ohuen kerroksen ITSF:ia joka pitää sisällään eri kokoisia ja muotoisia hologlittereitä. Nätti sekin ja glitteriä tarttui sutiin ja sudista kynnelle juuri sopivasti minun makuuni. Nappiostoksia siis molemmat!
Kivasti tuo lakka mätsää uuteen puhelimeeni ;)


Sain tänään aamulla inspiraation kokeilla vielä nuo jäljellä olevat lakat eli Push And Shoven ja 4 In The Morningin. Olen kuullut Push And Shovesta aika paljon ja varsinkin siitä kuinka se jättää kynnen pinnan virheet näkyviin, ja niinhän se teki. Tuo lakka ei anna anteeksi mitään virheitä ja siinä näkyvät kaikki uurteet. Itselläni on vielä osassa kynsiä ohut geelikerros rakennekynsien jäljiltä ja sehän näkyy kauas tuon kromilakan koostumuksen takia. 

Push And Shovehan on tuollainen peilipintainen lakka jonka alle laitetaan oma aluslakkansa Lay Down That Base. Lakkaa oli vähän hankala levittää tasaisesti ja se uhkasi kovasti kaljuuntua jos erehtyi vetämään uudelleen samasta kohdasta. Kaksi ohutta kerrosta neuvottiin ohjeissa mutta totesin että vähän paksumpi tasoitti edes vähän rumimpia kohtia. Ensi kerralla buffaan kyllä kynnen pinnan todella tarkasti ennen tuon lakan kanssa leikkimistä. Tätä efektiähän ei sitten ole tarkoitettu kestämään kuin yhden illan, saas nähdä miltä nuo näyttää vähän pidemmän käytön jälkeen.

Nimettömissä kaksi ohutta kerrosta 4 In The Morningia joka on myös satiinipintaiseksi kuivuva lakka. Oli jännä huomata ettei se ollut koostumukseltaan samanlaista kuin vastaavat muut lakat vaan se oli melkein jellymäinen ja läpikuultava. Kahdella kerroksella sai kuitenkin peittävän ja nätin lopputuloksen. Levityskin oli helppoa.

Miltä vaikuttaa? Löytyykö teidän hyllyistä näitä Gwenin lakkoja?

1 kommentti:

  1. Kivoja ostoksia ja wau toi neonglitter näyttää kivalta.Odotan miltä se näyttää kynsillä

    VastaaPoista