29. kesäkuuta 2014

4 X Sensationail ja liukuväri X 2

Lyhensin kynteni pitkästä aikaa ja päästin itseni irti geelilakkojen pariin. Tilasin nimittäin uusia Sensationailin geelilakkoja Cesarsilta kun olin jo pitkään himoinnut niiden uusia glittereitä. Postiluukusta kolahti kolme kappaletta kivoja lakkoja, marjapuuronpunainen shimmerinen Love Bite, tumman oranssi holoisa glitterilakka Tangerine ja marjapuuronpunertava glitteri Rose Gold.

Testailin toki heti kaikkia sävyjä ja nyt pohdinkin jos hommaisin ne loputkin uusista glittereistä koska näillä saa kivaa efektiä, eikä aina tarvitse tyytyä yksivärisiin lakkauksiin. Sensationaililla onkin kaikki sävyt enemmän kuin perusvärejä eikä pelkästään yksivärisiä cremejä, useassa lakassa kun on shimmeriä tai jopa duo chromeen menevää värinvaihtelua eri valaistuksissa. Tykkään tästä sarjasta hirmuisesti ja se on vielä helppo käyttää kotona.

Halusin varpaille kestävän kesälakkauksen koska kesäisin en jaksa jatkuvasti olla lakkaamassa varpaankynsiä ja tavalliset kynsilakat eivät kestä kaikkea, haluan sandaalikelien tullessa esitellä hyvässä kunnossa olevia kynsiä.

Pohjatöiden jälkeen laitoin ohuen kerroksen Love Bitea jonka huomasin peittävän aika kivasti jo ensimmäisellä kerroksella, ohjeissa nimittäin neuvotaan laittamaan kaikkia värilakkoja kaksi kerrosta mutta tätä ei olisi välttämättä tarvinnut laittaa. Seuraavalla kierroksella töpöttelin Tangerinea ja kolmannella uunituksella laitoin vielä Rose Goldia. Sain näin aikaan ihan kivan liukuvärjäyksen, nyt tosin tiedän ettei sienitekniikka ainakaan mulla toiminut ollenkaan. Siveltimellä oli helpompi törkkiä glitterit sinne minne halusin.
Sitten oli sormenkynsien vuoro. Pohjalle laitoin todella ohuen kerroksen Pink Chiffonia joka on suhteellisen hankalasti levittyvä vaaleanpunainen creme. Jos sillä haluaa tasaisen peittävän pinnan niin suosittelen kolmea ohutta kerrosta kahden paksumman sijaan, muuten kynsistä tulee ihme molluskat.

Pohjan jälkeen töpöttelin kynnen keskivaiheille Tangerinea joka ei ole niin peittävä kuin Rose Gold jolla tein ranskistyyppisen kärjen. Sitten vain top coat, pyyhkäisy cleanserilla ja kynnet olivat valmiit. Käytän muuten kotona Sensationailin oman cleanserin sijaan Nailfixin mansikantuoksuista cleaneria koska toi 600ml pullo kestää kauemmin ja on mulla geelikynsikäytössä myös. Sitä Sensationailin omaa kuskailen mukanani kun käyn tekemässä äidille lakkauksia.


Pistä mies asialle ja saa suttuisia kuvia :D mutta tältä kynnet näyttivät sisätiloissa keltaisen valon alla.


Luonnonvalossa.

Mitäs tykkäsitte? 
Haluaisitteko tutoriaalin geelilakkauksista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti