9. kesäkuuta 2014

Sudenkorentoja ja kesävarpaita.

Löysin koristelaatikostani kokeilemattomia fimokuvioita ja vaikka ne koristeina ovatkin hankalia ja ärsyttäviä, päätin silti että annan niille vielä yhden mahdollisuuden.

Yritin leikata fimot mahdollisimman ohuiksi että ne eivät kauheasti tuntuisi päällyslakan alta ja taipuisivat kynnen muotoon paremmin. Mulla on aika kaarevat kynnet ja kaikki tuollaiset isommat koristeet ja taipumattomat jutut eivät meinaa istua kynsille ollenkaan -.-

Kyllähän ne sitten kuitenkin jäivät vähän koholle ja jouduin painelemaan sudenkorentojen siipiä alaspäin että ne kuivuisivat kiinni kynnen pintaan. Onnistui kuitenkin ihan ok ja ovat pysyneet kiinni pari päivää jo ilman että olisivat mistään nouseet irti.

Lakkoina käytin Gina Tricotin minilakkoja jotka tulivat settinä vissiin pääsiäisen aikaan. Mahdollisimman kuivalla siveltimellä tein epämääräisiä vetoja kynnen pinnalle eri väreillä ja tuloksena on mun mielestä aika kiva maalisutiefekti.

Pohjalla kerros läpikuultavaa vaaleanpunaista: Flormar Pretty - P14
Vaalea violetti: Gina Tricot - 47 Lilac Me
Vaalea keltainen: Gina Tricot - 63 Sunny
Pinkki: Rimmel - 025 Strawberry Fizz (tuoksulakka)


Loppuun vielä mun ihastuttavat varpaani jotka lakkailin suht samalla tyylillä. Onnistuin tosin runttaamaan pari kynttä lyödessäni varpaat just ennen kuvausta pöydänjalkaan.
Kivat ne on silti ja saavat olla paikallaan siihen asti kunnes ehdin laitella niihin geelilakkauksen loppukesän ajaksi.

Mun jalat on jostain syystä ihan tuskaisen kuivat nykyään ja vaikka kuinka niitä jatkuvasti rasvailen niin nahka kuoriutuu ikävästi varsinkin kynsien vierestä -.- Kiva niitä sitten sandaaleissa esitellä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti