15. maaliskuuta 2012

Cesarsin tilausta ja söpöt tipit.

On nää glitterigeelit sitten kiva keksintö!
Kynnet on siistin ja laitetun näköiset ilman sen kummempaa vaivaa mutta jos haluaa vähän jotain erilaista ilmettä niin ihan pienellä koristelulla saa vaivatta nätiksi, eikä tarvitse lakata edes koko kynttä.
Tällaiset pikakoristelut tein tänään..

Sininen on tuo kuvassakin näkyvä H&M:n U Must Have This ja vaaleanpunainen on taas kerran tuo lempparini Rimmelin tuoksuva 025 Strawberry Fizz.

Ihan suloiset eikö?


Tein tänään pienimuotoista tilausta Cesarsille kun kaipailin vähän art linereita sekä jotain uusia kivoja lakkoja.  Ostoslistalle tarttui seuraavat tuotteet joita jo innolla odotankin kotiutumaan:

Cesars Secrets Kookos kynsinauhaöljy
Art Liner Hologram Glitter
Art Liner Turqueis Glitter
Color Clubin Take The Stage
Color Clubin Fly With Me

Tuo Fly With Me on kesän uutuuslakka Color Clubin Take Wing -collectionista ja ah niin ihanan mehevä limenvihree kultaisella hohteella :3 Sopii just mun kesäkynsiini täydellisesti. Take The Stage on Back Stage Pass -collectionista ja se onkin suloinen hololastuinen kultaglitteri. Päivän ostosteema oli siis holoa ja glitteriä ;D Niin perus Lauraa. Oonkin joskus sanonut että elän ja hengitän glitteriä.

Toivottavasti tulevat pian koska pursuan ideoita ja en jaksa oottaa et pääsen testailemaan.

Noista sitten enemmän kun saapuvat ^^

7 kommenttia:

 1. tosi kivat kynnet! :)

  http://minka-psiloveshoes.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet (:

  http://saara-kissntell.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Onko sulla ihan omat kynnet näin pitkät vai geelikynnet? ku itellä on se ongelma, et mulla katkee aina kynnet eikä ehi kunnolla kasvaa :/ Aina duunissa kuivuu kädet sillein et lohkee heti, jos on vähänki pidemmät :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. geelikynnet on :) mulla on ihan surkeat omat kynnet jotka on superohuet ja katkee todella helposti jos ovat vähänkään pidemmät. nää on ihan loistavat kun saa pitää sellasen kivan pituuden :) ootko kokeillut kynnenvahvistajia? niistä saattas olla apua tohon katkeiluongelmaan.

   Poista
 4. vahvistajia vois kokeilla, geelikynsiä joskus ite kans käytin, mut ei nekään oikeen töissä kiinni pysynyt :/

  VastaaPoista