14. maaliskuuta 2012

Huollon tarvetta ja punaiset kynnet.

Yritin tänään vihdoinkin saada jotain fiksua lakkausta aikaiseksi. Oon fiilistellyt noita glitterigeelauksia enkä oo pahemmin lakannut päälle kun en ole tahtonut peittää, mutta nyt kokeilin.

Ja eipä siitä tullut mitään :D

Piti lakata kivat söpöt tyttökynnet mutta huomasinpas sellaisen jutun että alkaa noi geelit kaivata huoltoa..
Alkaa puskea tuota omaa kynttä näkyviin senverran että lakkauksista tuli hassun näköisiä. Poistin lakat ensimmäisen kerroksen jälkeen enkä edes kuvannut niitä koska törkeys.

Sitten sain idean.

En taaskaan osaa laitella näitä kuvia mitenkään nätisti (typerä blogger) joten ryin ne vaan tähän.

Käytetyt lakat: MNY 265 (punainen glitterilakka) pohjalla, päällä kerros H&M Disco Infernoa, yläreunat rajattu Golden Rosen art linerilla ja tippien pallerot värkkäilty Rimmelin 025 Strawberry Fizz tuoksulakalla. Mustat kivet geelin välissä.Tässä yritin saada nuo kasvurajat näkyviin. Ihan kivasti tuota tullut jo ja kynnet alkaa tuntua aika pitkiltä ja hankalilta. Rysäyttelen niitä kaikkialle kun en ihan näin pitkiin ole tottunut vielä. Muutamassa kynnessä on havaittavissa pientä muutakin häikkää kuten esimerkiksi onnistuin vähän halkaisemaan tuota vasemman käden pikkusormen kynttä reunasta ja jossain muussakin sormessa olisi laittamista. 

Ja taasen kuvat suurenee kun niitä klikkailee. 

Tykkäsin tästä lakkauksesta aika paljon mutta veikkaan ettei se tule silti kauaa kynsilläni aikaa viettämään. Huomenna suuntaan pienelle shoppailuretkelle hankkimaan pari himoitsemaani lakkaa joten voipi olla että niitä on pakko päästä testailemaan. Nyt vielä pieni kynsinauhahuolto sekä lakkaustavaroiden siivous että pääsee joskus nukkumaankin.

Ajattelin että ensi viikolla voisin tehdä jonkin teemaviikko-jutun nyt kun sellaisia on alkanut muissakin blogeissa näkymään. Pitää tässä vielä vakoilla ja pohtia aihetta mutta jotain vähän erilaisempaa kuin peruslakkailuja se voisi olla. Ideoita saa heitellä jos tällainen kiinnostaa! 

2 kommenttia:

  1. Aika hyvässä kuosissa noi on! Puolessatoistaviikossa ihan jeppis kasvuraja, pian sit huoltoon, ettei oo kauhee homma. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. rupee vaa tuntuu jotenkin pitkiltä :D ja pikkusormen kynsi tuntuu hassulta, pelkään et se lähtee jotenki irtoo tms.

      Poista