18. maaliskuuta 2012

Ostospäivitys

Oon alkanut vähitellen olla sitä mieltä että multa pitäisi estää pääsy Ebayhin.. Tuli tehtyä vähän ostoksia taas. Nyt on tulossa vaikka mitä täydennystä koristelutarvikkeisiin kuten miljoona hyrrää erinäisiä blingejä ja helmilajitelmia. Eihän niitä voi olla koskaan liikaa, eihän? Näin ainakin vakuutin itselleni ostoksia maksellessani. Tilailin vielä kaikenlaisia huoltovehkeitäkin "kun nyt halvalla saa" ja muutamat kuoret puhelimeen sekä aivan supersuloisen lompakonkin.

Toivotaan että posti kulkee nopeasti että pääsen nämäkin paketit esittelemään piakkoin.

Huomenna pitäisi tulla sitten Cesarsin tilaus kotiovelle joten pääsen vihdoinkin käsiksi kivoihin uusiin lakkoihin! Can't wait. Tänään teen suursiivouksen niin ehkä se aikakin kuluu nopeammin.

Tähän loppuun laitan vielä yhden jutun näin jälkikäteen. Ostin tänään Doven intensive nourishment -käsivoiteen kuiville käsille. Mulla on todella kuiva iho ja pesen usein käsiäni joten tarvitsen hyvän rasvan. Tässä putelissa lupailtiin että se rauhoittaa ja hoitaa erittäin kuivia käsiä. Voide tuoksuu ihanalta mutta jättää käsiin ihme kalvomaisen ja rasvaisen olon. Ei kiva. Petyin. Antakaas vinkkejä hyvistä käsivoiteista jotka sopii yyberkuivalle iholle eikä jätä tällaista ällöttävää oloa.

2 kommenttia:

  1. Tokmanni/Tarjoustalo myy seuraavaa, jonka oon hyväks todennu, ja kuluttanu sitä vissiin 3 tuubia tässä vajaassa puolessa vuodessa. :D

    Herbamedicus, hand & nagel creme. Sisältää aloe veraa ja tää kosteuttaa kädet todella hyvin pienellä tipalla voidetta, ei jää tahmeet tai limaset kädet. :) Imeytyy tehokkaasti. Tuubilla on kokoa 125ml ja hintaa n. 2e.

    VastaaPoista