13. toukokuuta 2012

Hanson-day!

*Varokaa, fanityttöilyä luvassa*

Jee, Hanson-päivä!
Virallisesti Hanson -päivä oli 6.5 jolloin tuli 15 vuotta siitä kun he löivät läpi MMMBop biisillään ja Middle Of Nowhere levyllään, pari päivää myöhemmin tuli täyteen 20 vuotta yhtyeen perustamisesta. Hansonit ovat olleet mulle pienestä pitäen lempparibändi ja olin melkeinpä järkyttynyt että on tullut heitä kuunneltua se 15 vuotta :D
Onneksi pojat eivät ole bändiään jättäneet vaan jatkavat toivottavasti vielä toiset 20 vuotta musiikin parissa. 
Tänä viikonloppuna ja varsinkin tänään vietetään kuitenkin Tulsassa vielä yhtä Hanson -päivää eventtien muodossa (on fanclubkeikkaa ja tiesmitä) ja harmikseni en pysty paikalla olemaan.
Vietän siis oman Hanson -päiväni, taas.

Oli siis täysin itsestäänselvyys että nämä kynnet väkerrän.


Pohjat lakattu OPI:n Stranger Tides -lakalla joka muuten kuuluu lempparileffani Pirates Of The Caribbean lakkakokoelmaan ja on niistä mun lempparilakkani. Peukaloon, etusormeen, nimettömään ja pikkurilliin töpöttelin sienellä Flormarin ruskeaa/kultaista glitterilakkaa U11 (Supershine/Miracle mikälie) ja nimettömään laitoin päälle H&M:n Disco Inferno lakkaa muistuttamaan Hansoneiden yhdestä lempilevystäni Snowed In:stä jonka kansikuvassa on tuollaisilta glittereiltä näyttäviä valopalloja :3
Piirsin tussilla keskisormiin logot ja nimettömiin nuotit.

Päälle Color Clubin top coat joka tuon vähän kostean tussin leväytti mutta ei pahasti onneksi.Näissä kahdessa kuvassa feattaamassa rakkain VHS:ni eli Hansonin dokumentti vhs Tulsa, Tokyo & the Middle of nowhere vuodelta 1997.

Ihana OPI:n Karibian Piraatit -lakka Stranger Tides vielä lähikuvassa.

Hyvää Hanson -päivää teillekin!

2 kommenttia:

  1. Olin jo melkein unohtanut koko Hansonin olemassaolon:D Bändi oli kyllä kova sana joskus muinoin. Vieläköhän jostain löytäisin sen vanhan, puhkikuunnellun c-kasetin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. harmittaa ettei ole täällä kotona vhs-nauhuria sillä olisin halunnut tuon videon katsella tänään :D Tää on kyllä niin hassua kun tuntuu että siitä olis vasta ihan pari viikkoa kun isä toi mulle sen kauan himoitun levyn eli Middle of Nowheren joka kuunneltiin puhki ja lopulta taisin joutua ostamaan vielä toisen.

      Poista