29. kesäkuuta 2012

Posti kulkee kun Kusti polkee

Kävin pitkästä aikaa kotona kun työt sallivat muutaman päivän oleskelun. Oli ihanaa kun pöydältä löytyi odottelemasta kasa kivoja juttuja :3 

Tiesin toki että ne olivat tulleet mutta ihaninta oli päästä räpläämään niitä vihdoinkin. 

Kuvanlaatu on sitten kohtuullisen surkea sillä en löydä kameran laturipiuhaa mistään ja jouduin kuvaamaan nämä kännykällä.. Teen muutenkin paremmat esittelyt lakoista myöhemmin :)Suurin osa lakoista on ostettu Facebookin Kynsikoristekirppikseltä lukuunottamatta noita harmaakorkkisia ORLY:ja jotka tilasin Mimaxilta.


Tulipas osteltua vähän kuvalaattojakin.  Vihaiset Linnut tulivat vahingossa tilauksen mukana mutta sain sitten pitää laatan kuitenkin. Vaikken nyt hirveästi noista tykkääkkään.
Hello Kitty ja AB siis Mimaxilta ja tuo oikeanpuolimmainen kokokynnen kuvioita sisältävä laatta Facebookista.


Vähän oli pakko testailla lakkoja vaikka ei ollutkaan aikaa niitä sen enempää tutkia. 

Kuten jo tuolla aiemmin sanoin, esittelen ne teille tarkemmin myöhemmin koska en nyt pääse katsomaan lakkojen oikeita nimiä tai kuvaamaan niitä sillä työt kutsuivat taas.

Ja koska oon ollut nyt ihan kreisinä töissä en ole pystynyt lakkaamaan kynsiä ollenkaan niin ei ole tänään sen enempää postattavaa.

 Huomenna ja sunnuntaina on luvassa juhlallisuuksia joten eiköhän tähänkin lakattomuuteen tule muutos jo tämän illan aikana.

2 kommenttia: