13. kesäkuuta 2012

Televisiolakat.

Tykkään kun kynsilakoilla on kivat nimet.
Se tuo niille jonkunlaisen sielun jos niin voi sanoa.
Ja niitä on helpompi kutsua kuin jos ne olisivat vaan joku sarjanumerolitania merkin perässä.

Tutkailin Seppälässä Wet&Wildin hyllyä, en sen tarkemmin tutkinut lakkojen nimiä vaan katselin vain kivoja värejä. Ostin pari lakkaa ja tutkin niitä sitten tarkemmin vasta tänään kun lueskelin yhdestä toisesta blogista että saman sarjan lakalla oli nimi melkein suoraan tv-sarjasta.

Siispä lakkahyllyn kimppuun ja tarkistamaan mitä itselle tuli hommattua.


Vasemmalta siis:
Teal Of Fortune,  9.0.2.1.Orange ja Hannah Pinktana.
Tässä kuvassa näkyy parhaiten tuo sinisen turkoosi sävy. Valo väärensi sen muissa kuvissa liian siniseksi.

Lähikuvissa yritin saada sävyt mahdollisimman oikeiksi. HUOM, ne on oikein siis mun näytöllä joten jos teidän asetukset on jotenkin muuten niin ne voivat näyttäytyä väärinä :)
Teal Of Fortune on siis oikeasti enemmän turkoosiin menevä glitterilakka mutta sen kuvaaminen osoittautui lähes mahdottomaksi mutta lähimmäksi pääsin tuossa ekassa kuvassa.


9.0.2.1.Orange peittää noin kolmella kerroksella. Neljällä se näyttää lähes samalta kun pullossa. 
Kokeilin tätä yhden kerroksen kanssa toisen lakan päälle ja se näyttää enemmän kultaiselta kuin oranssilta. Tuloksen voi katsoa kun selaa kaksi blogikirjoitusta taaksepäin :)
Levittyy hyvin mutta mielestäni ei ollut mitenkään erityisen nopea kuivumaan. Rullasin kynnet ties kuinka monta kertaa vaikka kuivatin joka kerroksen välein pitkään.


Hannah Pinktana. Mulla tulee tästä mieleen marjapuuro. Peitti kahdella kerroksella jo ihan hyvin. Kuivuu SUPERHITAASTI ollakseen "fast dry"... En arvostanut kiireessä kun rullasin lakat ja jouduin repimään ja kaapimaan ne pois. Eivät kuivuneet edes puolessa tunnissa kunnolla vaikka suht ohuilla kerroksilla lakkasin ja pidin kuivatustaukoa.. Petyin mutta kai se menee jos on pikakuivattajaa vielä laittaa päälle. Värinä suloinen ja levittyy hyvin.


Tämä ei ole päässyt vielä kynsille asti. Näyttäisi sisältävän senverran pigmenttiä että peittää myös parilla kerroksella helposti.  Kerron tästä tarkemmat kokemukset huomenna kun saan laitettua kynsille asti.


Onko teillä jotain lempparia näissä Wet&Wildin tv-ohjelmalakoissa? 
Merkitseekö teille lakan nimi mitään vai onko se ihan sama onko sillä nimeä laisinkaan?4 kommenttia:

 1. Mulle tärkeintä on, että lakalla on edes joku nimi. Ihan sama vaikka se olisikin tylsä tai huono. Nimettömät on tylsiä ja sellaiset, joilla on vain joku värikoodi. Miten niistäkin pitäisi muistaa jotain :o

  Onko tuo Hannah Pinktana kuinka peittävää? Se taitaa olla tuosta kokoelmasta mun suosikein. Mulla oli Gray's Anatomy mutta mun äiti omi sen ennen kuin ehden käyttää sitä itse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahdella kerroksella peitti oman kynnen mun mielestä hyvin, pitkistä kynsistä en osaa sanoa tosin kun mulla on tällaset töpöt :D

   Poista
 2. Ostin kanssa viikonloppuna ton teal of fortunen ja todellakin peittää hyvin:) Ostin kanssa sen harmaan, oliko sen nimi joku Grey´s/Gray`s anatomy :)

  vivian-amour.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa muistaa sen teal of fortunen kanssa aluslakka :D päästi tunnissa kynnen ihan siniseksi kun en ehtinyt pohjustella swatcheja varten..
   Pitää itse kanssa käydä hakemassa tuo Gray's Anatomy kun muutamasta blogista sitä katselin ja oli aika nätti :)

   Poista