18. kesäkuuta 2012

Tampere ja shoppauspäivä!

Pitkästä aikaa oli vapaapäivä!

Päätin siis käyttää sen fiksusti eli hyppäämällä junaan ja suuntaamalla nokkani kohti Tamperetta.

****

Ja mitäpä muutakaan kynsilakkafriikit tekisivätkään kuin suuntaisivat lakkakaupoille?

Ihana vapaapäivä ihanan Idan kanssa (joka muuten uhkasi alkaa bloggailemaan! I'll keep u updated) sushia syöden, kahvitellen ja shoppaillen. Me likes.

Tässäpä nämä ostokset ja pikaswatchailut uutuuksista.


Vasemmalta taasen: H&M:ltä mukaan tarttui tällainen kiva tuplalakkapakkaus joihin en ole aiemmin törmännyt ainakaan Helsingissä. En ollut koskaan aiemmin tiennyt että Gina Tricotista saa kynsilakkoja! Lueskelin keskustelua FB:n Kynsikoristelut -ryhmässä ja tänään kävin sitten hankkimassa pari kappaletta lakkoja :) Voin sanoa näin parilla kokeilulla että ihania.


Ginan 52 Azure Blue
Todella kaunis turkoosi, levittyy ihan erinomaisesti ja peittää ainakin mun minikynteni yhdellä kerroksella. Tämä lakka kuivuu todella kiiltäväksi ja pelkäsinkin pitkään että onko ne ihan märät vielä :D Kuivui kuitenkin suht nopeasti, nopeammin kuin monet wet&wildin "fastdry"-lakat... Loistava ostos, taidan hakea pullon pari varastoonkin kun tykkään tästä väristä tosi paljon. Toimii luultavasti hyvin leimailuissa, testaan kun pääsen laattojeni luokse ja raportoin sitten tuloksista :)


Ginan 66 Viva Glam
Aaah. Mitähän tästä vois sanoa. Musta tuntuu et haen tätäkin pullon varastoon, aivan ihana. Näette swatchit tuolla lopussa, kannattaa vaklata koska pullossa tää ei näytä lähellekkään niin ihanalta kuin kynnellä. Kuulin tästä kehuja etukäteen tosi paljon ja olin yllättynyt kun tää olikin vielä kivempi kuin alkuodotukset oli. Holoisa kultashimmerilakka, peittää kahdella kerroksella tosi hyvin ja kimaltaa!
Nopea kuivumaan. 


H&M: Glitterinen on Into The Wild joka tässä kuvassa jotenkin hämäävästi on keltaiseen vivahtava kulta, livenä enemmänkin sellainen likaisenkultainen pullossa ja kynnellä vähän niinkuin hopea. Täytyy kuvata tämä vielä luonnonvalossa kun ei tästä oikein ota selvää :D Glitterin lisäksi pullosta siis löytyy myös vähän väriä, tarpeeksi peittääkseen kahdella tai kolmella kerroksella kynnet. Kuivui supernopeasti. Oikeanpuolimmainen on Back By Noon joka on luonnossa pronssisempi kuin kuvassa. Lakkaa oli vähän hankala levittää tasaisesti ja se jäi vähän raitaiseksi kun en ollut tarpeeksi tarkka ja nopea. Lähti kuivumaan samantien niin en oikein pysynyt mukana :D Nätti on kuitenkin ja yksi kerros riitti hyvin. Voisi toimia jopa leimailuissa.


Back By Noon, Into The Wild, Viva Glam ja Azure blue
Kuten huomaatte, kuvat vähän kellertää keinovalossa joten ihan noin keltaisia eivät ole luonnossa.


Tässä mennään jo suht oikeissa valotuksissa. 


Ihana nelikko, sopivat mielestäni tosi hyvin tuon turkoosin kanssa nuo kultaisemmat sävyt.

Vielä jäi pari muuta juttua bloggailematta mutta päätinkin säästää ne tulevaisuuteen kun sain tässä kirjoitellessa pari mainiota ideaa.


Haluatteko muuten swatchit niin että koko käden kynnet on lakattu samalla vai onko tämä mun uusi kokeilu ihan ok teidän mielestä? Siis jos on monta lakkaa swatchattavana?

Onko teillä kokemusta Ginan lakoista? Jotain suosikkeja jotka kannattaisi ehdottomasti hankkia?


2 kommenttia:

 1. Kivoja lakkoja :3
  Miulle käy hyvin myös tämä, että samaan käteen on swatchattu useammat lakat. Harrastan itsekin sitä :D

  Tykkään Ginan lakoista aika paljon :) Oon niistä löytänyt pari suosikkia :)
  Jos pitää vihreästä, Have a Bite on ehdoton hankinta. Täydellinen vaaleanvihreä, ihana kesälakka.
  Samoin vaaleansininen Sky Blue sekä vaaleamintunvihreä Have a Mint.

  VastaaPoista
 2. itellä ei kokemusta gina tricot lakoista ainakaan viel
  ja mulle sopii myös tälläsena lakka esittely

  VastaaPoista