4. helmikuuta 2012

Day 1: Red nails

Aloittelenpas tuollaisen kivan challengen minkä nappasin enmuistanytkenen-blogista.
Päätin nyt kuitenkin yrittää leimaamista uudelleen aamuisen mokailun jälkeen, ja ihan hyvä etten antanut periksi. Näistä tuli meinaa kivat <3


Lainasin Elmoa tassumalliksi.

Pohjalla perus pohjalakka, päällä Anytimen 5 Dates/Treffit, leimattu konadin valkoisella, kukkakuvio laatalta M36, yläreunassa jotain ebaysta tilattuja tarroja sekä pinkkejä koristekiviä.Vähän lähikuvaa niin näkyy nuo härpätykset paremmin. Lakka ei luonnossa ole ihan noin kirkkaanpunainen vaan enemmänkin pinkkiin päin vivahtava helmiäispunainen.


Vielä voisin lopuksi marmattaa noista tarroista. Voisko joku kertoa miten hitossa ne saa olemaan nousematta reunoista?! Kaikkea oon yrittänyt. Oon liimannut ja lakannut päälle ja alle ja ties mitä mut silti ne vaan rempsottaa. Oon yrittänyt myös kostealle lakalle noita törkkiä mut tuntuu et kuivuessaan ne vaan pomppaa ylös. Mistähän sellasia kunnollisia sitten saa jotka ei pomppaa? Ärrrsyttää. Noita olis kiva käyttää useamminkin mutta tuntuu että aina kun testaan niin ne menee mönkään.

Nyt vinkit kehiin!

Leimaukset olis voineet onnistua vähän paremmin, mun täytyy vielä harjoitella tuota tarkkuutta että osuu aina sinne minne tarkoitankin sen kuvion..

Vielä piti mainita Sonnelan arvonnasta :) Siellä tuli 1000 Blogger-lukijaa täyteen joten Sonne arpoo kaksi hienoa palkintoa: Alla olevan kuvan tavarat sekä yhden yllätyspalkinnon! Arvontaa sponssailee Cesarsshop joten laadukasta tuotetta on tarjolla. Nyt kaikki osallistumaan!


Tässä kuvaa Sonnelan arvonnan pääpalkinnosta :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti