2. helmikuuta 2012

Siivouspäivä

Oon ollut aika laiska tekemään mitään kynsille viimeaikoina, oon keskittynyt lähinnä noiden parantelemiseen ja huoltamiseen. Ajankuluksi päätin viettää pienen inventaariohetken sekä järjestellä lakat , tipit ja härpäkkeet paikoilleen.

Alunperin olen säilyttänyt kynsivehkeitäni ison lipaston laatikossa jossa ne sitten ovat olleet enemmän tai vähemmän levällään mutta nyt kaipasin niitä jotenkin lähemmäs kunnollista valaistusta jonka ääressä teen kaikki kynsihommat muutenkin. Ei tarvitse sitten aina ravata joka paikkaan etsimään asioita vaan voi keskittyä olennaiseen. Olipas hölmösti selitetty mutta ehkä te tajuatte.

Tänään sitten pakollisten postireissujen jälkeen tyhjensin koko lipaston ja kaadoin tavarat sängylle jossa sitten inventoin ja heittelin turhaa roipetta roskikseen. Oli aika paljon vaikka mitä käyttökelvotonta roinaa ja lakkoja joita ei enää mitkään elvytysyritykset pelasta.

Lakkoja jäi jäljelle 53 kpl, teen niistä jonkunlaisen postauksen myöhemmin kun tutkin niitä tarkemmin. Laatikoissa on meinaa paljon lakkoja joita en ole pitkiin aikoihin käyttänyt enkä oikeen edes muista millaisia ne ovat käytännössä.

Inventaarion jälkeen näytti tältä...


Härpäkekasa.


Kaikki lakat eivät tässä vaiheessa vielä olleet löytäneet tietään laatikkoon vaan lojuivat ympäri kämppää. Koristeluroipetta löytyi vaikka minkälaista, kiviä, roikkuvia härpättimiä, tarroja, pitsejä ja vaikkamitä.

Inventoinnin jälkeen järjestin lakat noihin kuvassa näkyviin muovilaatikoihin. Värin mukaan tottakai :D
Toiseen laatikkoon punaiset, glitterit ja muut vaaleat lakat. Toiseen laatikkoon sitten tummat, harmaat, vihreät, siniset ja kirkkaat lakat. Pitää jossain vaiheessa hankkia vielä yksi laatikko että saa vaaleat ja kirkkaat samaan kun ne ei oikein tuntuneet kuuluvan kumpaankaan näistä laatikoista. 
Tein huomion että mulla on todella suuri osa lakoista erilaisia pinkkejä ja vaaleanpunaisia.... mistä lie johtuu... :D


Nätisti laatikoissaan.

Nyt kun tämä homma on vihdoinkin saatu pois alta, voin keskittyä kynsiini. Lupasin Kynnelle -blogin Sannalle tehdä tänään postauksen yhdestä mystisestä lakasta joka vaihtaa väriä lämpötilan mukaan.. Sitä odotellessa siis. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti