3. helmikuuta 2012

Happy Little Monkey

Tänään sain aika kivan ennakoivan ystävänpäivälahjan sekä myöhästyneen puoltoistavuotispäivä -lahjan avomiehekkeeltäni!
Enpäs ihan ensimmäisenä olisi arvannut että tuo tällaisen lahjan mulle päräyttää. Oli todella toivottu ja ihana lisä mun kynsihommiini.

Paketista löytyi seuraava suloisen vaaleanpunainen kimalteleva laatikko....


Konad Stamping Special Set <3

Sisältä paljastui sitten mukava kasa lakkoja, laattoja sekä muuta kivaa tilpehööriä kuten scraperi, stamperi, laatan pidike sekä koristekiviä kolmessa eri värissä. Söpöyttä!


Kansi auki!


Kannen alta ilmestyi sitten Konadin mainoslehtinen jossa on listattuna kaikki mahdolliset lakat, laatat ja muut kosmetiikkatuotteet sekä ohjeita leimaukseen sekä koristeluun noin muutenkin.
Pakkaus sisälsi myös Instruction Movie -dvd:n jota en vielä ole katsonut mutta tutkailen sen tarkemmin myöhemmin.


Lakkoja!

Kuvat eivät anna väreille oikeutta mutta ylhäältä vasemmalta alkaen: Valkoinen, pinkki, punainen, vihreä, helmiäismusta sekä top coat. Oikeassa alakulmassa sitten onkin yllärikuori...


Laattoja ja ylläreitä!

Laattakokoelmani sai jatkoa seuraavista laatoista: M3, M36, M44, M55 sekä M57. Tuo hedelmäkuvioinen laatta multa löytyi jo ennestään mutta ei se menoa haittaa. Voin lahjoittaa sen myöhemmin eteenpäin sitä tarvitsevalle. 

Tässähän nämä, tämä kynsiholisti on nyt iloinen pikku apina <3 Kiitos kultaseni, olet maailman parhain ja rakkain! (En siis ole yhtään materialisti en, en.)

En vielä saanut aikaiseksi sitä lupaamaani postausta värinvaihtolakasta mutta enköhän mä tässä innostu kun näitä välineitä tupsahteli näin yllärinä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti