24. helmikuuta 2012

Myöhäinen rykäisy

Päätin sitten kokeilla nuo edellisessä postauksessani mainitsemat Mavalan lakat.
Lakat sinänsä kivan laatuisia ja näyttävät pulloissa tosi kivoilta mutta...

Tuo tummanvioletti lakka (252 Black Velvet) on ihana, vähän ehkä turhan paksu mutta levittyy kivan tasaisesti eikä kerroksiakaan tarvitse kuin yhden.

Glitterivioletti (214 Violet Diamond) näyttää pullossa ihanalta, levittyy tosi kivasti mutta kuivuttuaan vetäisee ainakin ton violetin päällä itsensä TÄYSIN MATAKSI. Glitterit ei välky yhtään ja pintalakallakaan sitä ei saanut sen paremmaksi. En tuomitse täysin ennen kun kokeilen muun lakan päällä mutta voi hohhoi että petyin. Poistan varmaan kohta nää lakkaukset mitkä pikaisesti rykäisin ja kokeilen ihan pelkiltään tuota.


Pahoittelen seuraavassa huonoa kuvaa koska mulla on uusi kamera enkä ole ihan sinut sen asetusten kanssa.


Ihan järkyttävät. Harmittaa kun nyt jostain syystä en saa kivoja lakkauksia tehtyä (johtuu varmaan rumista kynsistä kun ei inspaa, tähän muutos onneksi jo ens viikolla).


Yritän kohta vielä lakata uusiksi tolla glitterillä ja uppailen kuvan jos siitä saa mitään selvää -.- Ärrsyttävää.

Sorry for the lack of english translation because right now I'm too pissed off to concentrate. But in short: Hating that glitter-polish because it somehow matted itself. Dark violet is pretty on it's own but because of that glitter it got all shitty. Picture is bad quality because I can't use my new camera yet. I'll try that glitter on it's own to see if it's any good or does it just do that on this particular polish. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti