19. huhtikuuta 2012

Day 2 - Pink nails

Jatketaanpas sitten 31 day challengen parissa!
Nyt ajattelin skarpata ja viedä tämän tehtävän kunnialla loppuun, oon jo aika kauan pitkittänyt tän parissa puuhailua ideapulan vuoksi..

Vuorossa oli päivä kaksi ja Pink nails.


Halusin kokeilla pitkästä aikaa leimaamista vaikka olenkin siinä vielä aika surkea. Mutta kuten kaverini totesi, practice makes better. Treenaillaan oikeen lujasti niin ehkä tää joskus sujuu.
Valitsin pohjalakaksi Anytimen numero viitosen eli Dates/Treffit -lakan, joka on sopivan peittävää jo yhden kerroksen jälkeen sekä mukavan (vaikka kuvasta ei näekkään) kimaltelevaa. 

Leiman otin Konadin laatasta m57, se kiva tiikeri/seepraprintti koko kynnelle. 
Leimauslakkana Konadin oma shimmeripinkki 6 joka olikin sitten aivan liian haalea eikä peittänyt pohjalakkaa joten printin näkyminen valokuvissa on aivan surkea (eikä se kyllä luonnossakaan sen kummoisemmin näy kun ihan läheltä). Ei auttanut mikään kikka että sen olisi saanut mun kamerallani näkymään kunnolla.
Uusi kamera kiitoooos.

Kärkiin läväytin CC:n art linerilla Glitter Hologram viivat ja jokaiseen kynteen vielä pienet muovitähdet. Päälle Yves Rocherin Quick Dry Fluidia (joka on muuten näppärä pikakuivattaja).


Tässä vielä käytetyt tuotteet.

Toivottavasti nämä nyt jotenkin edes välittyy ruudulta teille että mitä tässä yritettiin :D
Täytyy kokeilla löytää parempi pinkki leimauslakka.

2 kommenttia: