16. huhtikuuta 2012

Merellistä fiilistä ja kevätvärejä.

Ihan mieletön kevätfiilis vaikka pää onkin tuon pölyn takia ihan tukossa. Auringonpaiste oli aivan ihana ja koska mittarissa kohos asteet kivasti oli pakko pysytellä tänään paljon ulkona.
Terassikauden avajaisten jälkeen käytiin kaverin kanssa vähän pyörimässä kaupoissa ja koska kevät-takkien etsinnässä suunnattiin Seppälään oli pakko sitten käydä lakkahyllyn kautta. 
Sieltä ostoskoriin kertyikin muutama kiva yllätys.


Vasemmalta oikealle: Flormarin Supershinet U11 ja U09 (2kpl 5e), Models Ownin Sun Kissed joka sopi tähän mun kevätfiilikseen täydellisesti olemalla niin ihanan raikkaan keltainen, Golden Rosen Matte Velvet lakat sävyissä 105 ja 106. Oon nyt jotenkin ihan koukuttunut noihin GR:n lakkoihin. Levittyvät tosi hyvin ja ovat kauniin värisiä. Onhan mulla mattapäällyslakka mutta näissä on silti niin kivat vibat et on pakko ostaa varmaan kaikki :)


Ensimmäisenä kynsille päätyi tuo Golden Rosen 105:nen. Levittyy tosi kivasti ja kuivuu suht nopeasti ettei tarvitse paljon varoa. Yhdellä kerroksella saa jo peittävän pinnan. Kuvista ei ihan välity se kuinka mattapintainen tuo on mutta tykkään juurikin siitä ettei se vedä ihan mataksi vaan nuo kimalteet jää hyvin näkyviin. Lisäsin sitten vielä kivat vihreät kivet jokaiseen kynteen. Näistä tuli jotenkin merelliset ja pohdinkin jos koristeluissa olisi käyttänyt jotain ankkureita tms, mutta päädyin sitten ihan vaan simppeleihin koristeisiin. Olis varmaan mennyt vähän överiksi jos olisin alkanut noihin jotain maalailemaan. Tää on nätti lakka ihan ilman sen kummempia systeemejä.

Herättääkö teillä mattalakat millaisia fiiliksiä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti