18. huhtikuuta 2012

Kesävarpaat

Heipparallaa, testailen tässä ajastusta ensimmäistä kertaa :)

Hahaa, tänään saattekin ihastella sormenkynsien sijasta varpaankynsiä! 
Katselin YouTubesta japanilaisia kynsitutoja ja törmäsin siinä sitten pedikyyrivideoihin. Satuin vilkaisemaan omia varpaitani ja tulin siihen tulokseen että jotain on nyt tehtävä. Kynsissä oli vaan ihan tylsä kynnenvahvistaja ja päällyslakka. 

Väriä!

Hyllystä tarttui käteeni ensimmäisenä Models Ownin Sun Kissed jolla lakkasin pohjan. Kaksi kerrosta riitti saamaan aikaan sopivan tasaisen pinnan. Isovarpaiden kukkasissa käytin dotting toolia ja pohjavärinä Anytimen 9 Juicy Fruit/ Hedelmäjuoma -lakkaa joka on kiva kesäpunainen. Kuvissa huonosti näkyvät kukkien keskustat dottasin vihreällä Konadin leimauslakalla ja terälehdissä käytin yksityiskohtana Mavalan 252 Black Velvetiä sekä pienet pisteet valkoista leimauslakkaa korostuksena.
Pienet pilkut on tehty Anytimen 5 Dates / Treffit -lakalla jälleen kerran dotting toolia apuna käyttäen.

Halusin vielä jotakin blingiä kynsiin joten laitoin pienet pisteet hologlitteriä jokaiseen palloon ja kukkien keskustaan. Onnistuin kuitenkin löräyttämään liikaa lakkaa noihin kukkasiin niin tarkkaan tehty työ kärsi ja yksityiskohtia tuskin erottaa.. Nää on hei mun ekat kukkaset ikinä, antakaa armoa :D

Omasta mielestä onnistui kivasti, palautetta olis toki mukava saada :)


Jättäkää huomioimatta kuivat talvivarpaat, urakkarasvaus meneillään. 

Mitäs tykkäsitte näistä? Olisi kiva kuulla että millaisia lakkauksia haluaisitte nähdä ym. eli kommenttia tulemaan!

2 kommenttia:

 1. Kivat kesäiset varpaat:) Vois laittaa itsellekin vähän piristystä varpaankynsiin, mutta julkaistavaksi asti ei voi laittaa ennenkuin saa talven jäljiltä huollettua jalat ihmismäiseen kuntoon..
  Kiva blogi muutenkin, käyn varmaan jatkossakin inspistä hakemassa täältä :) Vastavierailulla saa käydä myös. teannanpaikka.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Harmittaa vaan että vielä ei ole mitkään paljasvarvas-kelit niin ei pääse näitäkään esittelemään. toki käyn tsekkaamassa myös sinunkin blogisi :

   Poista