27. huhtikuuta 2012

Kosmista säteilyä

Olen menossa erään musiikkivideon kuvauksiin ja halusin tehdä sinne teemanmukaiset lakkaukset. Nuo edellisen postauksen vihreät kynnet eivät olisi mitenkään käyneet asuni tai meikkini kanssa yhteen joten oli pakko keksiä jotakin sopivampaa.

Musiikkityyli on tällä kertaa enemmän tai vähemmän konemusiikkia ja teemakin on LMFAO -tyyppinen, piti siis saada tämä näkymään kynsissäni.
Vaatetus minulla on perus klubityylinen, lyhyt blingimekko ja kiiltävät legginsit joten halusin vähän räväkämmät kynnetkin.

En ole kovin sinut minkään neon-lakkojen kanssa ja tuntuu etteivät ne sovi ihoni kanssa joten päädyin tummiin väreihin mutta leikin paljon glitterillä.

Galaksikynnet! Tai mikälie linnunrata.

Harmiksenne en ottanut välivaiheista kuvaa koska en saanut kuvaajaa ja omat kädet olivat ihan lakassa -.-Käytin näihin kynsiin yhteensä NELJÄÄTOISTA eri lakkaa.
En jaksa listata kuin muutaman koska osaa käytin ihan vaan lisätäkseni vähän blingiä.

Pohjalla on pari kerrosta Models Ownin Emerald Blackia jonka päälle sitten töpöttelin sienenpalasella avaruussäteilypilviä (mitälie) muistuttavan kuvion. Ensin vaalealla violetilla lakalla pohjan ja lisäilin vähän valkoista sinnetänne. Päälle muutamalla eri toisiinsa sekoitetulla violetilla glitterilakalla (mm. Flormarin supershine ja h&m Hello Kitty) vähän tuollaista tähtisumua.


Onnistuin piilottamaan osan isommista glitterihippusista mutta laitoin dotting toolin avulla H&M:n Disco Inferno -lakassa olevia isompia hippusia esittämään tähtiä, näitä olisi voinut vielä tuohon päälimmäiseen kerrokseen lisätä jotta ne olisivat näkyneetkin valmiissa kynnessä.


Päälle töpöttelin vielä hologrammiglitteriä ja sitten kerros päällyslakkaa.

Tämä oli ensimmäisiä sienitekniikalla tekemiäni avaruuskynsiä joten siinämielessä onnistuin hyvin. 
Pohdin vielä josko kuitenkin teen vielä erilaiset kynnet iltaa varten.
Ideat virtaavat ja sainkin jo uuden inspiraation...

Onko jollain muullakin ongelmia ajastuksen kanssa? Olen tarkistanut et kellonajat on oikein ja aikavyöhykkeet et ei pitäis siitäkään olla kiinni. Mut tää ei vaan julkase niitä. 
Tän piti olla ajastettu eiliselle illalle mut eipähän ollut tähän mennessäkään julkistanut tätä joten piti tulla itse julkaisemaan...

2 kommenttia:

  1. Sulle on tunnustus mun blogissa
    http://kunsii.blogspot.com/2012/04/tunnustusta-pukkaa.html

    VastaaPoista