30. huhtikuuta 2012

Musiikkivideokynnet.

Tarkoituksenihan oli siis mennä noissa edellisen postauksen glitterikynsissä kuvauksiin mutta halusinkin loppujen lopuksi sittenkin kirkkaat neonkynnet.
Hyllystäni ei kuitenkaan löytynyt sopivan neonvärisiä lakkoja joten jouduin soveltamaan.

Alle laitoin kerroksen Models Ownin Lime Lightia ja päälle pari kerrosta miss Selenen vaalenavihreää lakkaa (veikkaisin että on ostettu Seppälästä joskus vuonna nakki ja haarukka.).
Yhdistettynä nämä kaksi loivat kivan neohtavan vihreän pinnan.
En tykkää tuosta Lime Lightista muuten kuin värin perusteella. Lakka on huonosti levittyvää tahmaa ja tuntuu että jokaisella vedolla edellinen kerros lähtee litomaan vaikka olisi kuinka kuivateltu. Lopputulos on suttuinen ja möhmöinen. Onneksi tuo toinen vihreä sitten pelasti joten selvisin ihan vaan yhdellä kerroksella tuota hirviölakkaa.

Päätin kokeilla glitter-sandwichin tekemistä kun tuo Selenen lakka oli juuri sopivan ohkaista sellaiseen ja tulos olikin aika kiva. Laitoin siis kerroksen H&M:n Disco Inferno -glitterilakkaa ja sen päälle sitten vielä yhden kerroksen tuota vihreää Seleneä. Glitteri jää kivasti sinne väliin piiloon mutta hohtelee valoissa ihan selkeästi :)

Leimasin vielä Charming Nailsin laatasta kivat pinkit salamat Rimmelin I <3 fruitiesin 025 Strawberry Fizz -tuoksulakalla. Vasemman käden peukalo ei oikein onnistunut leiman osalta ja muutenkin taas oli kohdistaminen vähän miten sattuu.
En vaan saa niitä koskaan samalle kohtaa -.-
Vinkkejä kiitoos!Kivat tuli. Toivottavasti näyn vielä videollakin. Kynnet tuskin erottuvat mutta postaan valmiin videon blogiinkin niin voitte sitten bongailla.
Videon ensi-ilta on joskus juhannuksen tienoilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti