21. huhtikuuta 2012

Movie night

Käytiin miehekkeen kanssa katsastamassa uusi American Pie. Olisin halunnut tehdä aiheeseen sopivat kynnet mutta koska katseltiin viimeinen leffa (American Wedding, ei niitä huonoja jatko-osia) juuri ennen lähtöä niin en ehtinyt tehdä mitään sen ihmeempää, vaan päädyin leimailemaan tällaiset herkkukynnet. En löytänyt hyllystä kivaa kiiltävää pinkkiä minkä olisin halunnut joten lakkasin pohjat Golden Rosen pinkillä mattalakalla. Leimaukset tehty lempparilaatallani eli Charming Nails -laatalla ja Konadin mustalla leimauslakalla. Kuvat suurenevat klikkailemalla, pitkästä aikaa taas sain otettua kuvia kunnon kameralla niin saa jopa jotakin selvää :)Vasemman käden jäätelöt eivät ihan kohdistuneet, pitää treenailla tuota tekniikkapuolta vielä.
En oikeen fiilistele tuota Konadin päällyslakkaa kun se tuppaa jotenkin valauttamaan värit varsinkin tuosta mustasta leimauslakasta.


Oikean käden leimaukset kohdistuivat melkein oikein, olinkin yllättynyt tästä sillä oon oikeakätinen ja vasemmalla kädellä työskentely on aina hankalampaa.
Näistä tuli kyllä niin herkulliset.
Harmittaa vaan kun oli senverran kiire ettei ehtinyt tehdä niin tarkkaa työtä kun olisin halunnut. 
Ja koska otin nämä paremmat kuvat leffan jälkeen, olin ehtinyt sössimään tuon vasemman käden nimettömän ja muutamassa muussakin kädessä näkyy pikkaista damagea.


Tällaista pikaista lakkausta tänään, huomenna taas haasteen pariin!
Hyvää yötä ja käykää leffassa,
American Reunion oli aivan L-O-I-S-T-A-V-A.
Kannattaa tosin ennen sitä kerrata ne ekat leffat häihin asti että pysyy kärryillä vitseistä :)


1 kommentti:

  1. Tosi herkulliset kynnet! Eihän tämän jälkeen voi tehdä muuta kun suunnata karkkikauppaan :P

    VastaaPoista